stoiximatikh theoria tips
5 Νοεμβρίου, 2019 Θεωρία Στοιχήματος tips μακροχρόνιο κέρδος συμβουλές τρόποι βελτίωσεις

Τρόποι για να βελτιωθείς στο στοίχημα

Το στοίχημα δεν είναι απλή υπόθεση. Δεν είναι λίγοι εκείνη που χάνουν χρήματα από το υστέρημά τους και αναζητούν τρόπους για να βελτιωθούν και να είναι επιτυχημένοι. Διαβάστε παρακάτω μερικούς τρόπους για βελτιώσετε τα πονταρίσματά σας.

Η αξία της απόδοσης

Δεν είναι όλες οι αποδόσεις κατάλληλες για ποντάρισμα. Για παράδειγμα μια τιμή στο 1.30 προσφέρεται λογικά για μια ομάδα φαβορί που θεωρείται σίγουρο ότι θα νικήσει στο ματς. Χαρακτηρισμοί όπως “σίγουρο”, “άχαστο”, τις ακούμε συχνά, όμως δε σημαίνει ότι έχει αξία πονταρίσματος μια τέτοια απόδοση.

Όταν καταφέρεις να αξιολογείς τις αποδόσεις με βάση τις πιθανότητες θα μπορείς να εντοπίζεις τις λεγόμενες στοιχηματικές ευκαιρίες (value bet) και να τις εκμεταλλεύεσαι. Ο στόχος του παίκτη κάθε φορά που παίζει είναι να βρει την υποτιμημένη ομάδα ή το υποτιμημένο σημείο, του οποίου η απόδοση έχει αξία να παιχτεί.

Απλά μαθηματικά

Το στοίχημα έχει πολλές παραμέτρους, όμως δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι αριθμών. Ως εκ τούτου, θα είσαι επιτυχημένος στο παιχνίδι σου όταν καταφέρεις να αξιολογήσεις τις αποδόσεις και να κάνεις το μαθηματικό πλάνο.

Η κακή φόρμα των ομάδων

Πολλές ομάδες κάνουν αρνητικό σερί για ένα διάστημα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες στοιχήματος να σταματούν να τις επιλέγουν στα δελτία τους. Ωστόσο, ο αντίκτυπος που έχει μια ντεφορμέ ομάδα στους μπουκ, είναι η άνοδος των τιμών των αποδόσεων. Εκεί λοιπόν πρέπει να έχεις τη οξυδέρκεια να εκμεταλλευτείς τη στιγμή που θα επιλέξεις μία από αυτές τις ομάδες.

Ο έλεγχος της ψυχολογίας

Σίγουρα σε μια μακρόχρονη πορεία στο στοίχημα, όλοι έχουν ζήσει σερί επιτυχιών αλλά και αποτυχιών. Το σημαντικό είναι σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να διατηρήσεις την ψυχολογία σου σε κανονικό επίπεδο και να αντιμετωπίζεις την κάθε μέρα ως καινούργια και ξεχωριστή. Με πίστη, μια αρνητική περίοδος μπορεί να λάβει τέλος. Αντίστοιχα, ο υπέρμετρος ενθουσιασμός στις μεγάλες νίκες, μπορεί να φέρει αρνητικά αποτελέσματα. Μείνε σταθερός στο μπάτζετ σου και διατήρησε το ίδιο στυλ παιχνιδιού που σου απέφερε κέρδη.

Μην κυνηγάς τα μεγάλα ποσά

Δεδομένα κάθε παίκτης στοιχήματος, επιθυμεί να φτιάξει ένα δελτίο που θα του αποφέρει μεγάλο κέρδος. Ωστόσο, αυτός δεν είναι και ο ενδεδειγμένος τρόπος στοιχήματος, διότι προσθέτοντας επιλογές σε ένα παρολί είναι ένα σύστημα με ζητούμενα, μπορεί να οδηγηθείς στο λάθος. Εννοείται, ότι και εδώ, έχει μεγάλη σημασία η μελέτη και κατά πόσο έχεις αξιολογήσει τα πονταρίσματα και τις αποδόσεις που επέλεξες.

Μακροχρόνιος στόχος

Ένας σοβαρός παίκτης στοιχήματος σκέφτεται μακροπρόθεσμα και όχι βραχυπρόθεσμα. Το μακροχρόνιο πλάνο και η υπομονή, θα φέρουν το κέρδος. Φτιάξε το bankroll σου, αύξησε σταθερά και βαθμιαία το ποντάρισμά σου και θα δεις τη μπάνκα να ανεβαίνει. Το στοίχημα είναι ένα είδους επένδυσης. Έτσι θα σου πάρει καιρό για να αυξήσεις το bankroll σου στο επίπεδο που θέλεις. Αν είσαι υπομονετικός θα ανταμειφτείς.

Ξεκίνησε με ένα πρακτικό bankroll

Αν θέλεις να βγάλεις κέρδος από το στοίχημα, θα πρέπει να ξεκινήσεις με ένα bankroll που μπορεί να απορροφήσει χασούρα. Δηλαδή αν πρόκειται να ποντάρεις 1 ευρώ το σημείο, θα πρέπει να έχει ένα bankroll μίνιμουμ 50 ευρώ. Θα πρέπει να έχεις μία έξυπνη στοιχηματική στρατηγική με μεθοδικά πονταρίσματα που δεν θα σου αποφέρουν κέρδη που θα σε ενθουσιάζουν, όμως σε βάθος χρόνου θα έχεις σταθερό κέρδος.

Το… ενδιαφέρον ματς δε σημαίνει κέρδος

Αν θέλεις να έχεις κέρδη από το στοίχημα, μόνο η αξία δεν φτάνει. Δε μπορείς να βασίζεις το ποντάρισμά σου στην ψυχαγωγία. Πρέπει να αξιολογείς τα παιχνίδια και να ψάχνει την αξία στις αποδόσεις. Τα πονταρίσματα ψυχαγωγίας είναι που στο τέλος θα πληγώσουν το bankroll σου.