Κουπόνι Πάμε Στοίχημα

Στο Bethome.com.cy μπορείτε να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα των αγώνων στο κουπόνι πάμε στοίχημα. Στην ειδική στήλη που παρατίθεται, μπορείτε να παρακολουθείτε το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων της ημέρας. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να ανατρέξετε σε αγώνες της προηγούμενης ημέρας, αλλά και να δείτε το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της επόμενης.

Στο κουπόνι στοιχήματος η πλοήγηση είναι αρκετά εύκολη και προσιτή, καθώς οι αναμετρήσεις είναι χωρισμένες ανά ημέρα. Στην αριστερή στήλη βρίσκετε τη συντομογραφία της χώρας απ’ όπου προέρχεται ο εκάστοτε αγώνας, όπως και την ώρα διεξαγωγής του. Δίπλα από τις ομάδες βρίσκετε τις αποδόσεις που προσφέρει για ποντάρισμα το πάμε στοίχημα όσον αφορά το νικητή, αλλά και το σύνολο γκολ under/over. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να ανατρέξετε σε ειδικότερα πονταρίσματα όπως εύρος γκολ ή διπλή ευκαιρία, καθώς και τις αποδόσεις τους.

Στις διπλανές στήλες από τις αποδόσεις, παρουσιάζονται τα σκορ των αγώνων, με ξεχωριστή αναφορά στα αποτελέσματα στοίχημα ημιχρόνου. Υπάρχει ειδική ένδειξη σε περίπτωση που κάποια από τις δύο ομάδες έχει δεχτεί κόκκινη κάρτα στο ματς. Μαζί με το τελικό αποτέλεσμα παρέχονται πληροφορίες και για τους παίκτες που σκόραραν και το λεπτό επίτευξης του γκολ.

Οι επιλογές στο κουπόνι πάμε στοίχημα ωστόσο, δε σταματούν εδώ. Μπορείτε να επιλέξετε μόνο τους αγώνες που είναι σε εξέλιξη ή εκείνους που έχουν ολοκληρωθεί και έχει περαστεί το τελικό αποτέλεσμα. Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα ειδοποίησης για τα παιχνίδια που ολοκληρώνονται και φυσικά η επιλογή “σίγαση” οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε.

Ακόμη, στο πάνω μέρος αριστερά, υπάρχει η επιλογή “φίλτρο προβολής”, για να αναζητήσετε τον αγώνα της αρεσκείας σας γράφοντας την ομάδα που αγωνίζεται ή τον κωδικό του ΟΠΑΠ. Βέβαια, η σημαντικότερη ίσως δυνατότητα που παρέχεται στη σελίδα κουπόνι, είναι ο αστερίσκος στα δεξιά των αγώνων, απ’ όπου μπορείτε να επιλέξετε τους αγώνες που θέλετε μεμονωμένα να παρακολουθήσετε το σκορ και από την καρτέλα “τα παιχνίδια μου” να έχετε μπροστά σας μονάχα συγκεκριμένους αγώνες.