3 Αυγούστου, 2022 Θεωρία Στοιχήματος bankroll management αποτυχία στο στοίχημα πονταρισματα τρόποι αντιμετωπισης

Τρόποι αντιμετώπισης αρνητικού σερί στο στοίχημα

Το πάμε στοίχημα δεν είναι εύκολη υπόθεση και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που το επηρεάζουν!

Όλοι οι παίκτες στοιχήματος έχουν περιόδους που δεν είναι επιτυχημένες οι επιλογές τους, όμως μεγαλύτερη σημασία έχει η διαχείριση ενός αρνητικού σερί και αυτή είναι που κάνει κάποιον επαγγελματία ή λιγότερο επαγγελματία.

Κάνε ένα διάλειμμα

Ένα αρνητικό σερί είναι δεδομένο ότι προκαλεί εκνευρισμό και κατά συνέπεια έλλειψη διαύγειας και καθαρού μυαλού στις αμέσως επόμενες κινήσεις. Ο John Basquill, ένας επαγγελματίας παίκτης του στοιχήματος, έχει πει ότι τα πρώτα 15 λεπτά μετά από ένα «άσχημο» χαμένο στοίχημα, είναι και τα πιο επικίνδυνα. Εκείνο το χρονικό σημείο, συνήθως η υπάρχει η σκέψη “να ρεφάρω τις απώλειες”. Εκεί είναι που χρειάζεται ένα διάλειμμα ούτως ώστε να επανέλθει η ηρεμία και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Άλλαξε στρατηγική

Οι παίκτες ποτέ δεν είχαν ένα πιο ευρύ φάσμα στοιχηματικών επιλογών στη διάθεσή τους. Αυτό βοηθάει στην υιοθέτηση διαφορετικών τρόπων παιχνιδιού, ανάλογα με την πορεία της στοιχηματικής εμπειρίας. Μελετήστε διαφορετικές τακτικές πονταρίσματος που ενδέχεται να μη γνωρίζατε ότι σας ταιριάζουν. Μη φοβάστε να αλλάξετε την στρατηγική σας και να εφαρμόσετε μια άλλη, όταν βλέπετε ότι το πράγμα πάει να «στραβώσει».

Μείωσε τα πονταρίσματα

Η καλύτερη συμβουλή όταν έρχεται ένα αρνητικό σερί είναι να μειώσετε τα πονταρίσματα μέχρι να αντιληφθείτε ότι η αυτοπεποίθησή σας έχει επιστρέψει. Φυσικά, μεγάλη σημασία εδώ, έχει το πόσο σοβαρό “πλήγμα” έχει δεχτεί τοι κεφάλαιο που έχετε αφιερώσει στο στοίχημα. Όμως, είναι συνετό να περιορίσετε τις μονάδες που στοιχηματίζετε. Για παράδειγμα, αν το συνηθισμένο ποντάρισμα είναι στις 100 μονάδες, προσπαθήστε να το μειώσετε στις 25.

Ανάτρεξε στο ιστορικό

Αν έχετε μια μακρά αρνητική πορεία, με αποτέλεσμα το bankroll να πέσει αρκετά, τότε κάτι πάει λάθος. Ποτέ, όμως, να μην κυνηγάτε τις απώλειες. Πηγαίνετε στα υπολογιστικά φύλλα και θα διαπιστώσετε που έγινε το… κακό. Μια καλή συνήθεια κατά την καταγραφή των στοιχημάτων σας είναι να ασχοληθείτε με την προσέγγισή σας, όταν τοποθετήσατε το… επίμαχο στοίχημα. Αναλύσατε αυτό το συγκεκριμένο γεγονός όπως σχεδιάσατε να κάνετε;

Ξεπέρασέ το

Πάρτε τα πάνω σας και προετοιμαστείτε πιο προσεκτικά για την επόμενη επιλογή σας. Η ουσία είναι, ότι δεν υπάρχει καμία ντροπή στην παραδοχή ότι δεν μπορέσατε να προβλέψετε σωστά την έκβαση ενός αγώνα. Είναι καλύτερο να σταματήσετε να παίζετε σε ένα άθλημα στο οποίο ποτέ δεν πετύχατε συνεχόμενες νίκες, αλλά αντίθετα μετράτε πολύ πιο συχνά ήττες.