photo 2
1 Ιουλίου, 2023 Θεωρία Στοιχήματος διαχείριση κεφαλαίου κέρδος στο στοίχημα λάθη στο στοίχημα Στοιχηματική θεωρία

Τι κάνουμε λάθος και δεν κερδίζουμε στο στοίχημα;

Για πολλούς παίκτες το στοίχημα είναι μια ενασχόληση που ενίοτε φέρνει κέρδος και προσφέρει διασκέδαση, όμως για κάποιους είναι ένας τρόπος να βγάλουν χρήματα. Οι περισσότεροι παίκτες στοιχήματος, είναι χαμένοι μακροπρόθεσμα και πάντα αναρωτιούνται γιατί συμβαίνει αυτό. Τι κάνουν λάθος και οδηγούνται στην αποτυχία;

Στο παρακάτω κείμενο θα σας παραθέσουμε ορισμένους λόγους που το ταμείο είναι… μείον από το στοίχημα και τι πρέπει να αποφύγετε για να έχετε θετικό πρόσημο σε βάθος χρόνου.

—> Δείτε τη λίστα με τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες Κύπρος για να διαλέξετε εκείνη που θα κάνετε κατάθεση!

Play Now
*21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777‍, Εποπτεία εμπ.επικ/νίας: ΕΕΕΠ

Η πληροφόρηση είναι το “άλφα” και το “ωμέγα” στο στοίχημα. Χωρίς επαρκή και σωστή πληροφόρηση για τα παιχνίδια στα οποία ποντάρουμε, οδηγούμαστε σε λάθος επιλογές. Πολλοί παίκτες τείνουν να θεωρούν τους εαυτούς τους ειδικούς απλά και μόνο επειδή γνωρίζουν τις αρχικές ενδεκάδες μιας ομάδας ή τις βασικές απουσίες στο ματς. Πρέπει να βρίσκετε τις ιστοσελίδες που θα σας παρέχουν μια βαθύτερη και πιο ουσιαστική πληροφόρηση για να έχετε ασφαλέστερη γνώμη για το εκάστοτε παιχνίδι.

Η διαχείριση του κεφαλαίου που διαθέτει ο καθένας για το στοίχημα είναι ίσως το σημαντικότερο στοιχείο για ένα κερδοφόρο ταμείο. Το να μην ελέγχετε τα ποσά που ποντάρετε είναι ένα από τα συχνότερα λάθη από εκείνους που ισχυρίζονται ότι το στοίχημα δε μπορεί να φέρει κέρδος. Προσοχή! Δεν είναι εύκολο και τόσο απλό όσο να το γράψουμε σ΄ ένα κείμενο, ότι το στοίχημα μπορεί να γεμίσει την τσέπη σας, όμως με τη διαχείριση του κεφαλαίου αυξάνετε τις πιθανότητες να έχετε θετικό πρόσημο στο τέλος της εβδομάδας, του μήνα, ή της σεζόν.

Τα “στανταράκια” ή τα “άχαστα” είναι εκφράσεις που δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο ενός επαγγελματία παίκτη στοιχήματος. Αυτό διότι πολύ απλά, δεν υπάρχουν τέτοια ματς. Πολλοί επιλέγουν αγώνες με χαμηλότερες αποδόσεις και τοποθετούν μεγαλύτερα ποσά, γιατί θεωρούν ότι είναι σημεία που δε… “σπάνε”. Ωστόσο, όλοι έχουν συνειδητοποιήσει αργά ή γρήγορα ότι όλα μπορούν να συμβούν σ’ έναν αγώνα. Συνεπώς, σταματήστε να ποντάρετε σε “άχαστα” και αναζητείστε την αξία στο στοίχημα που επιλέγετε. Δεν αξίζουν όλα τα φαβορί το ρίσκο πονταρίσματος.

Εκτός από τη διαχείριση κεφαλαίου, είναι μείζονος σημασίας να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας. Το λάθος που κάνετε αρκετοί είναι ότι μετά από συνεχόμενες αποτυχίες αυξάνετε το ποντάρισμά σας με τη δικαιολογία να… “ρεφάρετε”! Στο στοίχημα χρειάζεται και η αποχή. Όταν μια μέρα δεν είναι καλή, σταματείστε. Καθαρίστε το μυαλό σας την επόμενη, πληροφορηθείτε επαρκώς και ποντάρετε σε νέους αγώνες. Αυτό έχει άμεση σχέση με τη διαχείριση κεφαλαίου. Βάλ’ τε όρια και μην απογοητεύεστε σε αποτυχίες είτε σε μεγάλες νίκες.

Τέλος, έχετε κατά νου ότι δε θα έχετε μακροχρόνιο κέρδος όταν ποντάρετε σε αθλήματα… άγνωστα! Είναι βασικό να κατανοείτε το σπορ στο οποίο ποντάρετε, να γνωρίζετε τους κανόνες, να συνειδητοποιείτε τι συμβαίνει σε περίπτωση μάλιστα που το παρακολουθείτε στο live. Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι λόγω έλλειψης σημαντικών αγώνων μια ημέρα ή μια περίοδο καταφεύγουν σε εναλλακτικές αθλημάτων που δεν… έχουν ιδέα. Δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να φέρει παροδικό κέρδος, όμως αυτό δεν είναι στο μυαλό ενός καλού παίκτη στοιχήματος που θέλει να αποφύγει τα λάθη.