19 Οκτωβρίου, 2022 Θεωρία Στοιχήματος request a bet θεωρια στοιχήματος φτιάξτε στοίχημα

Τι είναι το Φτιάξτε Στοίχημα (Request a bet);

Έχει παρατηρηθεί εδώ και αρκετό διάστημα οι εταιρίες στοιχημάτων να προσφέρουν την επιλογή “Φτιάξτε Στοίχημα” στους παίκτες, για να ποντάρουν σε διάφορα ματς. Αυτό άρχισε να συμβαίνει διότι πολλοί παίκτες στοιχήματος αναζητούσαν πονταρίσματα που δεν είχαν οι στοιχηματικές εταιρίες. Γι’ αυτό το λόγο, στο πλαίσιο της εξέλιξης του τρόπου παιχνιδιού από τις εταιρίες και με στόχο φυσικά την καλύτερη εξυπηρέτηση των παικτών, προστέθηκε η επιλογή “Φτιάξτε Στοίχημα” ή “Request a Bet“.

Play Now
*21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777‍, Εποπτεία εμπ.επικ/νίας: ΕΕΕΠ

Επί της ουσίας, η επιλογή “Φτιάξτε Στοίχημα” προσφέρει τη δυνατότητα στον παίκτη να δημιουργήσει το δικό του bet. Επιλέγει έναν αγώνα και δημιουργεί ένα συνδυαστικό στοίχημα, που μπορεί να περιέχει ποντάρισμα σε τελικό νικητή, τα γκολ που θα σημειωθούν από τις δύο ομάδες, σύνολο καρτών, κόρνερ κ.α.

Το να ποντάρει ένας παίκτης σε πολλαπλές επιλογές σε έναν συγκεκριμένο αγώνα, δεδομένα ανεβάζει την απόδοση του στοιχήματος, που είναι φυσικά η κυριότερη στόχευση, αλλά και το ρίσκο. Επίσης, αναβαθμίζει τη στοιχηματική του εμπειρία, αφού έχει ενδιαφέρον για πολλά διαφορετικά πράγματα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Την επιλογή “Φτιάξτε Στοίχημα” μπορείτε να τη βρείτε ως “BetBuilder” στη Bet365, “MatchCombo” ή “Πες το κι έγινε” στον Stoiximan, “Your Odds” στη William Hill κ.α.

Πλέον, το ενδεχόμενο να μη βρει ένας παίκτης το στοίχημα που επιθυμεί να ποντάρει είναι λίγες. Ωστόσο, οι δημοφιλείς ιστοσελίδες προσφέρουν την υπηρεσία αίτηση στοιχήματος. Ο παίκτης έχει την δυνατότητα να επικοινωνήσει με εκπροσώπους της στοιχηματικής, μέσω email, live chat ή social media και να ζητήσει ένα συγκεκριμένο – εξειδικευμένο στοίχημα για ένα αθλητικό γεγονός. Τότε η στοιχηματική επεξεργάζεται το αίτημα, κρίνει την απόδοση με την οποία θα εκτιμήσει το στοίχημα και θα το προσφέρει στον παίκτη για να το ποντάρει.