23 Ιουλίου, 2022 Θεωρία Στοιχήματος δείκτης Yield Στοιχηματική θεωρία στοιχηματική ορολογία

Τι είναι ο δείκτης Yield στο στοίχημα

Όσοι ασχολούνται εκτεταμένως με το στοίχημα σίγουρα γνωρίζουν το δείκτη Yield.

Είναι ο δείκτης ο οποίος απεικονίζει μόνο τα καθαρά κέρδη ή οι τις απώλειες του παίκτη. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό για να έχετε τον έλεγχο του ταμείου σας και των στοιχημάτων σας.

*Δείτε τις σούπερ προσφορές στοιχηματικών εταιριών σήμερα, για να ποντάρετε στο Champions League!

Τι είναι ο δείκτης Yield

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, το Yield είναι ο καθαρός δείκτης κέρδους του παίκτη.

Μέσω του Yield ο παίκτης γίνεται γνώστης της επιστροφής χρημάτων που λαμβάνει ως προς τα πονταρίσματά του. Σε περίπτωση κέρδους, ο δείκτης Yield είναι θετικός, ενώ σε περίπτωση απωλειών είναι αρνητικός.

Οι μαθηματικές πράξεις που απαιτούνται για να βγει το ποσοστό είναι οι εξής: Πρώτον, αφαιρούμε από το τρέχον κεφάλαιο το αρχικό κεφάλαιο. Στη συνέχεια διαιρούμε αυτό το υπόλοιπο με το σύνολο των πονταρισμάτων μας σε μία χρονική περίοδο και αυτό το πηλίκο το πολλαπλασιάζουμε επί 100.

Ας ξεκινήσουμε κι εδώ με την περίπτωση κέρδους. Θεωρούμε ότι μέσα σε ένα χρονικό διάστημα έχουμε ποντάρει συνολικά 250€ και μας έχουν επιστραφεί 300€. Επομένως, υπάρχει κέρδος 50€. Το Yield μας, λοιπόν, είναι 50/250 = 0,2 Χ 100 = 20%.

Πάμε τώρα και σε μία περίπτωση απωλειών. Αν, λοιπόν, σε ένα χρονικό διάστημα ποντάρουμε συνολικά 250€ και οι επιστροφές μας είναι 200€, τότε προκύπτουν απώλειες 50€.

Στη διαίρεση που ακολουθεί θα προστεθεί μπροστά το σύμβολο «μείον». Το Yield που προκύπτει είναι -50/250 = -0,2 Χ 100 = -20%.

Πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι ο όρος Yield χρησιμοποιείται από πολλούς tipsters. Για να εκλάβετε ως επιτυχημένο έναν tipster, θα πρέπει να έχει Yield τουλάχιστον 8%, αλλά σε δείγμα πολλών στοιχημάτων, προκειμένου να μπορεί να εξαχθεί ένα σαφές συμπέρασμα.

—> ΕΔΩ θα βρείτε όλους τους στοιχηματικούς όρους και τη σημασία τους!