13 Ιανουαρίου, 2023 Θεωρία Στοιχήματος θεωρια στοιχήματος ποντάρισμα με χρονικά όρια χρονικά όρια

Τακτική πονταρίσματος με χρονικά όρια και το κέρδος

Η σωστή τακτική στο στοίχημα μπορεί να αποφέρει κέρδος στον παίκτη, γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχει ο καθένας τη δική του στρατηγική. 

Κάποιοι παίκτες κάνουν παιχνίδι αποκλειστικά με τη διαχείριση κεφαλαίου. Τι χρήματα θα διαθέσουν και με ποιον τρόπο θα ποντάρουν. Οι περισσότεροι έχουν κατά νου τις αποδόσεις με την έννοια ότι ποντάρουν π.χ. άνω του 2.00 ή σε ισοπαλίες σε τιμές μεγαλύτερες του 3.00. Άλλοι εμπιστεύονται τον tipster της αρεσκείας τους ή προτιμούν να διαβάζουν μόνοι τους και να καταλήγουν στα δικά τους συμπεράσματα.

Τοποθέτηση στοιχημάτων ανά ώρα

Μία άλλη μέθοδος την οποία εφαρμόζουν κάποιοι παίκτες και έχει να κάνει στο ποντάρισμα με την ώρα. Παιχνίδι με το ρολόι δηλαδή με άλλα λόγια.

Πώς γίνεται αυτό; Είναι απλό. Χωρίζετε το κουπόνι σε ζώνες σύμφωνα με την έναρξη των αγώνων. Για παράδειγμα από τις 13:00 ως τις 16:00. Από τις 16:15 μέχρι τις 18:30 κ.ο.κ. Αυτό επαφίεται στη δική σας βούληση αλλά και στο πρόγραμμα που υπάρχει διαθέσιμο.

Σίγουρα είναι πιο εύκολο να βρείτε επιλογές και ζώνες το Σαββατοκύριακο παρά τις καθημερινές, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει ποικιλία και στις δεύτερες. Αφού το κάνετε αυτό, αρχίζετε μελετάτε τα παιχνίδια, ή συνδυάζετε κάποιες από τις παραπάνω τακτικές στο ποντάρισμα με την ώρα.

Η ώρα δεν είναι σύμμαχος

Το παιχνίδι με την ώρα είναι πιο πολύ κοντά στην καταστροφή, παρά στην τακτική. Παίζοντας σε διαρκή ροή δεν έχετε τον χρόνο να πάρετε καθαρές αποφάσεις, να ξεκουραστείτε, να ηρεμήσετε. Αν δεν έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στην εγκράτειά σας και προσήλωση στο πλάνο που θα ορίσετε, καλύτερα αφήστε το ρολόι στην άκρη.

Πλεονεκτήματα

– Υπάρχει συνεχής διαθεσιμότητα εντός της ημέρας

– Μπορείτε να καλύψετε άμεσα προηγούμενες απώλειες

– Σας δίνεται η ευκαιρία να μάθετε και να ασχοληθείτε με λίγκες που μέχρι τώρα δεν γνωρίζατε

– Αν εφαρμόσετε σωστά το πλάνο σας βοηθά να τελειώσετε τη μέρα με έναν συγκεκριμένο τρόπο δίχως να παρεκκλίνετε

Μειονεκτήματα

– Η διαρκής ροή ενδέχεται να σας παρασύρει. Συνήθως η διάρκεια τρώει τον παίκτη. Αν δεν αποφασίσετε από πριν σε ποιες ζώνες (χρονικές) θα παίξετε, τότε μπορεί εύκολα να χάσετε απόλυτα τον έλεγχο.

– Ενδέχεται να σας εξαναγκάσει να ποντάρετε κάπου, ακόμη κι όταν σε μία ζώνη δεν βρίσκετε κάποιο δυνατό σημείο.

– Μπορεί να σας βάλει εύκολα στο κυνήγι των χαμένων. Αν ηττηθείτε με άσχημο τρόπο σε ένα προηγούμενο στοίχημα, ενδέχεται στην επόμενη ζώνη να αφήσετε στην άκρη το πλάνο σας και να ποντάρετε περισσότερα από αυτά που στην αρχή είχατε προγραμματίσει.