9 Αυγούστου, 2022 Θεωρία Στοιχήματος ποντάρισμα σε καρτες στοίχημα κάρτες στρατηγική πονταρίσματος

Στοίχημα και ποντάρισμα σε κάρτες

Στο στοίχημα ως γνωστών υπάρχουν δεκάδες κατηγορίες για να επιλέξετε ποντάρισμα. Εκτός από τα… κλασικά σημεία για το ποιά ομάδα θα νικήσει στον αγώνα, πόσα γκολ θα μπουν και διάφορα άλλα συνδυαστικά, θα βρείτε και την κατηγορία “κάρτες”.

Play Now
*21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777‍, Εποπτεία εμπ.επικ/νίας: ΕΕΕΠ

Η συγκεκριμένη κατηγορία στοιχήματος προσφέρεται κυρίως για ποντάρισμα πριν την έναρξη των αγώνων, ωστόσο θα τη βρείτε και στο live betting.

Η πρώτη αγορά στοιχημάτων που θα δείτε είναι o “Αριθμός καρτών στον αγώνα“, δηλαδή επιλογή Over / Under με ένα συγκεκριμένο line καρτών.

To όριο είναι συνήθως στις 2.5-3,5 κάρτες, αν και θα μπορούσε να πάει ακόμη ψηλότερα σε ντέρμπι ή σε αγώνα με ποδοσφαιριστές που είναι επιρρεπείς σε πειθαρχικά παραπτώματα. Μπορείτε επίσης να στοιχηματίσετε σε έναν συγκεκριμένο παίκτη.

Επιπλέον, υπάρχει επιλογή να στοιχηματίσετε ποια ομάδα θα πάρει τις περισσότερες, καθώς επίσης και αγορές για τον χρόνο της πρώτης κάρτας ή για το αν θα βγει κόκκινη κάρτα στον αγώνα.

Είναι ευρέως γνωστό ότι κάθε διαιτητής έχει διαφορετικό όριο για να επιβάλει ποινή σε παίκτη. Μερικοί έχουν τη φήμη ότι είναι σκληροί και βγάζουν κίτρινη κάρτα συχνά. Άλλοι, αντίθετα, δίνουν στους παίκτες το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, ειδικά κατά τη διάρκεια των πρώτων λεπτών ενός αγώνα.

Αξίζει να μελετήσετε τα στατιστικά και να δείτε τον μέσο αριθμό καρτών που δίνουν διαιτητές της κατηγορίας που σας ενδιαφέρει.

Υπάρχει επίσης το πειθαρχικό κομμάτι της κάθε ομάδας. Αν στοιχηματίζετε στα μέσα της σεζόν, ρίξτε μια ματιά για να δείτε τι έχει συμβεί στους τελευταίους της αγώνες. Αξίζει, επίσης, να μελετήσετε το head-to-head και αν υπάρχει αρνητική παράδοση στις κάρτες μεταξύ δύο ομάδων.

Ένα άλλο ερώτημα που τίθεται είναι πόσο ανταγωνιστικός θα είναι ένας συγκεκριμένος αγώνας. Αν ένας πολύ ισχυρός σύλλογος αντιμετωπίζει έναν μικρότερης δυναμικής, τότε ο δεύτερος ίσως δεν προβάλει ιδιαίτερες αντιστάσεις.

Στατιστικά, ο διαιτητής βγάζει περισσότερες κάρτες στο δεύτερο ημίχρονο. Τότε οι παίκτες είναι πιο κουρασμένοι και είναι πιθανό να κάνουν περισσότερα λάθη.

Play Now
*21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777‍, Εποπτεία εμπ.επικ/νίας: ΕΕΕΠ