24 Ιουλίου, 2023 Θεωρία Στοιχήματος εύρος γκολ στο στοίχημα εύρος τερμάτων Στοιχηματική θεωρία

Πώς να ποντάρετε σε εύρος τερμάτων στο στοίχημα

Οι στοιχηματικές εταιρίες με στόχο να προσελκύσουν όσο το δυνατότερο περισσότερους πελάτες, αλλά και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των ήδη εγγεγραμμένων χρηστών, προσθέτουν διαρκώς νέες κατηγορίες πονταρισμάτων.

Στο παρακάτω κείμενο να αναλύσουμε μία… κλασική κατηγορία στα γκολ που θέλει μεν προσοχή, μπορεί δε να γίνει κερδοφόρος τρόπος στοιχήματος.

Το εύρος τερμάτων περιλαμβάνει τέσσερις συγκεκριμένες κατηγορίες. Πρόκειται για το “0-1” γκολ, το “2-3” γκολ, το “4-6” γκολ και το 7+ γκολ. Το ποντάρισμα που προτιμάται περισσότερο βάσει στατιστικής από τους παίκτες είναι το “2-3” γκολ. Ο λόγος είναι ότι θεωρητικά εμπεριέχει το μικρότερο ρίσκο συγκριτικά με υπόλοιπα τρία, αφού τα σκορ των αγώνων  κυμαίνονται περισσότερο σε αυτό το εύρος.

0-1 γκολ: Αν στον αγώνα στον οποίο έχετε ποντάρει σημειωθούν μηδέν ή το πολύ ένα γκολ, από οποιαδήποτε ομάδα, κερδίζετε.

Για το συγκεκριμένο ποντάρισμα πρέπει να επιλέξετε ομάδες που σκοράρουν… με το σταγονόμετρο. Σημαντικοί παράγοντες για να κερδίσετε το στοίχημα είναι να ποντάρετε είτε σε κακές επιθέσεις συνολικά, είτε αν υπάρχουν σημαντικές απουσίες στη γραμμή κρούσης. Φυσικά, υπάρχουν ομάδες που διαθέτουν εξαιρετικές άμυνες και δεν επιτρέπουν φάσεις στον αντίπαλο. Αυτές χρειάζεστε για το συγκεκριμένο ποντάρισμα.

2-3 γκολ: Αν στον αγώνα στον οποίο έχετε ποντάρει σημειωθούν δύο (το λιγότερο) ή τρία (ανώτατο όριο) γκολ, από οποιαδήποτε ομάδα, κερδίζετε.

Εδώ, υπάρχει μεγαλύτερη “ευελιξία” αναφορικά με τον επιτρεπόμενο αριθμό τερμάτων. Για το συγκεκριμένο στοίχημα αναζητάτε ομάδες που σχεδόν ισοδύναμες, που θα έχουν έναν αγώνα με χαμηλό τέμπο και δε θα επιδιώξουν (ή δε θα μπορέσουν) να κυριαρχήσουν του αντιπάλου. Στο ποντάρισμα αυτό, παίζει πολύ και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας και οι αναμετρήσεις που κυμαίνονται μεταξύ under και over. 

4-6 γκολ: Αν στον αγώνα στον οποίο έχετε ποντάρει σημειωθούν τέσσερα (το λιγότερο) ή έξι (ανώτατο όριο) γκολ, από οποιαδήποτε ομάδα, κερδίζετε.

Για το συγκεκριμένο στοίχημα αλλάζει άρδην η εικόνα που περιμένετε για την αναμέτρηση. Εδώ, αναζητάτε ομάδες που σκοράρουν με άνεση και διαθέτουν ευάλωτες άμυνες ταυτόχρονα. Ομάδες που έχουν το μυαλό τους πρωτίστως στην επίθεση και διαθέτουν ικανούς φορ στη γραμμή κρούσης. Επίσης, το ποντάρισμα στα “4-6” γκολ επαληθεύεται σε αγώνες που δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο και οι παίκτες αγωνίζονται πιο ελεύθερα, χωρίς πίεση.  

7+ γκολ: Αν στον αγώνα στον οποίο έχετε ποντάρει σημειωθούν επτά (το λιγότερο) ή περισσότερα γκολ (χωρίς ανώτατο όριο), από οποιαδήποτε ομάδα, κερδίζετε.

Εδώ, υπάρχει μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του παίκτη που ποντάρει αλλά και των παικτών που αγωνίζονται στις ομάδες. Το γκολ! Χρειάζεστε ομάδες με επιθέσεις… “φωτιά”, οι οποίες θα μπουν στο ματς και θα σκοράρουν δύο ή τρία γκολ από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Εδώ, το ζευγάρι πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, με ισχυρό φαβορί και αουτσάιντερ.

Πριν ποντάρετε στα παραπάνω στοιχήματα, είναι σημαντικό να μελετήσετε τα εξής:

– Τα γκολ που σκοράρουν και δέχονται οι ομάδες στα τελευταία 6 παιχνίδια

– Η προϊστορία μεταξύ των δύο αντιπάλων ομάδων

– Απουσίες βασικών παικτών σε επίθεση και άμυνα

– Η συμπεριφορά της γηπεδούχου στα τελευταία εντός και της φιλοξενούμενης στα τελευταία εκτός

– Η σημασία του αγώνα (βαθμολογικό ενδιαφέρον)