8 Σεπτεμβρίου, 2022 Θεωρία Στοιχήματος live betting pre match betting ζωντανό στοίχημα

Ποντάρισμα pre game ή στο live;

Tο στοίχημα χρειάζεται γνώση, τακτική, μελέτη. Κάθε λεπτομέρεια μετράει και μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική για ένα θετικό ή αρνητικό ταμείο. 

Οι παίκτες στοιχήματος έχουν δύο βασικές επιλογές πονταρίσματος. Είτε πριν τις αναμετρήσεις είτε κατά τη διάρκειά τους. Στο παρακάτω κείμενο να δούμε ορισμένα από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του pre match betting και του live betting

–> Δείτε τη λίστα με τις καλύτερες εταιρίες στοιχήματος στην Κύπρο, για να ποντάρετε στους αγώνες της ημέρας.

Play Now
*21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777‍, Εποπτεία εμπ.επικ/νίας: ΕΕΕΠ

Pre match betting

Οι επιλογές που μπορεί να κάνει ο παίκτης πριν τη σέντρα είναι ενδεχομένως πιο safe από τις live. Είναι ο κυριότερος, αν όχι ο μόνος, τομέας στον οποίο υπερτερεί το pre-match του ζωντανού πονταρίσματος.

Αν λοιπόν παίζετε σωστά στοίχημα, έχετε κάνει τη μελέτη σας, ενημερωθήκατε για τα πάντα που αφορούν το ζευγάρι της αναμέτρησης, ενδεχομένως να διαβάσατε και τον ή τους tipsters που εμπιστεύεστε. Κατόπιν κάνετε το ποντάρισμά σας και περιμένετε να τελειώσει ο αγώνας.

Αυτός είναι ένας τρόπος πιο παραδοσιακός και μεθοδικός με την έννοια ότι δε χρειάζεται κάποιος να είναι επαγγελματίας ή απόλυτος γνώστης για να το εφαρμόσει.

Live betting

Το live στοίχημα έχει σαφέστατα περισσότερους φίλους. Είναι πιο συναρπαστικό και άκρως διασκεδαστικό. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να δει ο παίκτης live streaming τον αγώνα και να ποντάρει ταυτόχρονα σε αυτό. Παίζει με τις αποδόσεις, τις εξελίξεις της αναμέτρησης και ότι προκύπτει μέσα από αυτές.

Οι δυνατότητες που σας δίνονται στο live είναι απεριόριστες, το ίδιο και οι ευκαιρίες. Μπορείτε επίσης να καλύψετε ένα στοίχημα που το έχετε παίξει live, είτε ποντάροντας αντίθετα (ή ακόμη και συνδυαστικά), είτε κάνοντας χρήση του cash out.

Συμπερασματικά, είναι ξεκάθαρο ότι το live στοίχημα υπερέχει του pre-match. Προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες, όμως δεν πρέπει να μας παρασύρει η δράση, γιατί μπορεί να έχουμε μεγάλες απώλειες.