Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο

Ποιες είναι οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο; Στην κυπριακή αγορά δραστηριοποιούνται αυτή τη στιγμή νόμιμα εννιά στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες είναι οι εξής: Stoiximan, Bet365, Parimatch, Winmasters, Meridianbet, Betonalfa, Megabet Plus, Ubet και Fonbet. Είναι δεδομένο ότι όλες οι εταιρίες προσπαθούν να παρέχουν στους πελάτες τους το καλύτερο δυνατό προϊόν, όμως παρ’ όλα αυτά θεωρούμε ότι υπάρχουν κάποιες που ξεχωρίζουν, αν ληφθούν υπ’ όψιν συγκεκριμένες παράμετροι. Μιλάμε, φυσικά, για την ασφάλεια και την αξιοπιστία στις συναλλαγές, τις επιδόσεις στο live betting και στο live streaming, το πλήθος των στοιχηματικών αγορών που προσφέρουν, τα μπόνους και τις προσφορές, την αποτελεσματικότητα στην εξυπηρέτηση πελατών και την ποικιλία στις μεθόδους καταθέσεων και αναλήψεων.

Συνυπολογίζοντας τα παραπάνω δεδομένα, η συντακτική ομάδα του Bethome.com.cy κατέληξε σε τρεις εταιρίες, οι οποίες θεωρούμε ότι πληρούν τις προϋποθέσεις για να θεωρούνται ως οι κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες με νόμιμη δραστηριότητα στην Κύπρο. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά:

STOIXIMAN

Χωρίς αμφιβολία, ο Stoiximan Cy κερδίζει με το… σπαθί του μία θέση στην κορυφαία τριάδα, με την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του να αποδεικνύεται από τους χιλιάδες παίκτες που έχει προσελκύσει τα τελευταία χρόνια. Μεγάλο ατού της εταιρίας είναι η καθημερινή προσφορά αγώνων με 0% γκανιότα, όπως παράλληλα και οι ανταγωνιστικές αποδόσεις. Όσον αφορά τα προσφερόμενα αθλήματα, αυτά καλύπτουν μία πολύ μεγάλη γκάμα, ενώ δεν πρέπει να παραβλεφθεί το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις οι προσφερόμενες στοιχηματικές αγορές ξεπερνούν τις 300. Πολύ καλό βαθμό παίρνει η εταιρία και στο κομμάτι του live betting, προσφέροντας για ζωντανό στοιχηματισμό σχεδόν όλους τους αγώνες που υπάρχουν στο pregame. Φυσικά, δε λείπει και η υπηρεσία Live Streaming.

Το μπόνους εγγραφής του είναι 100% ως 100€, ενώ ταυτόχρονα ο Stoiximan αποτελεί μία από τις πιο δραστήριες εταιρίες στο κομμάτι των προσφορών (θα βρείτε ουκ ολίγες ενδιαφέρουσες προσφορές). Ταυτόχρονα, η εταιρία δίνει πολύ μεγάλη βάση στην αρτιότητα και την ποικιλία των τρόπων επικοινωνίας με τους πελάτες της. Πέρα από το γεγονός ότι το Live Chat λειτουργεί σε 24ωρη βάση, υπάρχουν ακόμη πολλοί και αποδοτικοί τρόποι επικοινωνίας, όπως το Call Back, το Call Center, το Whatsapp, το Viber και το e-mail. Όσον αφορά, τώρα, τις μεθόδους πληρωμών, ο Stoiximan σας παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις καταθέσεις και τις αναλήψεις σας με όλους τους γνωστούς τύπους χρεωστικών και πιστωτικών καρτών, με τα γνωστότερα e-wallets και με τραπεζική μεταφορά. Μάλιστα, στις περισσότερες των περιπτώσεις οι αναλήψεις ολοκληρώνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

BET365

Με δεδομένο ότι η Bet365 Cy θεωρείται από πολλούς ως η κορυφαία εταιρία παροχής στοιχηματικών υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο, δε θα μπορούσε να λείπει από το… βάθρο των καλύτερων στοιχηματικών εταιριών στην Κύπρο. Οι αποδόσεις που προσφέρει είναι από τις υψηλότερες στην αγορά, η πλατφόρμα της είναι ιδιαίτερα εύχρηστη, ενώ στην εταιρία μπορείτε να βρείτε μία πολύ μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων για πολλά αθλήματα. Το πλήθος των προσφερόμενων αγορών ισχύει και για το live betting, ενώ η υπηρεσία live streaming είναι… παρούσα και πολύ δυνατή (σε ετήσια βάση προβάλλονται σε live streaming περισσότερα από 100.000 αθλητικά γεγονότα). Στην εταιρία μπορείτε, επίσης, να βρείτε το Ασιατικό Χάντικαπ, αλλά και τη λειτουργία του Cash Out* (μάλιστα, υπάρχει και η επιλογή του αυτόματου Cash Out, αν το δελτίο του παίκτη φτάσει σε ένα επιθυμητό όριο).

Αποτελεσματική κρίνεται η εταιρία και στο κομμάτι του mobile betting, παρέχοντας σε κινητό και tablet όλες τις υπηρεσίες που μπορείτε να βρείτε και στην έκδοση για υπολογιστές. Όσον αφορά τις προσφορές, η Bet365 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία εταιρία, με τις προσφορές της να επεκτείνονται και σε αθλήματα πέρα από τα πολύ δημοφιλή. Το μπόνους εγγραφής της είναι ίδιο με αυτό του Stoiximan (100% ως 100€). Η αποδοτικότητα στο κομμάτι της εξυπηρέτησης πελατών αποτελεί ακόμα ένα από τα πλεονεκτήματα της εταιρίας, με το Live Chat και το τηλέφωνο να λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Φυσικά, η εταιρία παρέχει στους πελάτες της και τους περισσότερους τρόπους καταθέσεων και αναλήψεων, διαθέτοντας (μεταξύ άλλων) τη γρήγορη και την απλή τραπεζική μεταφοράς στις καταθέσεις, όπως και το προπληρωμένο κουπόνι Neosurf, εκτός των χρεωστικών/τραπεζικών καρτών και των e-wallets.

PARIMATCH

Η τριπλέτα των καλύτερων στοιχηματικών εταιριών που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην κυπριακή αγορά κλείνει με την Parimatch Cy, η οποία είναι μία από τις πιο έμπειρες στο χώρο, λειτουργώντας από το 1996 (έχει ιδρυθεί στην Ουκρανία). Στην Parimatch θα βρείτε περισσότερες από 200 λίγκες και 600 αθλητικά γεγονότα για στοιχηματισμό, ενώ η εταιρία έχει να… καυχιέται και για τα πολλά ειδικά στοιχήματα που παρέχει (σε κάποιες περιπτώσεις είναι 600 ανά αγώνα). Πρέπει, επίσης, να υπερτονίσουμε τη χαμηλή γκανιότα της (στα επίπεδα του 4%), η οποία εξασφαλίζει υψηλές αποδόσεις στους παίκτες. Το Ασιατικό Χάντικαπ και το Cash Out* περιλαμβάνονται στις παροχές, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να βρείτε στοιχήματα από το χώρο της πολιτικής και της διασκέδασης. Όσον αφορά το live streaming, σας αναφέρουμε απλά ότι στην Parimatch μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά μέχρι και παιχνίδια… χόκεϊ επί πάγου.

Μετακινούμενοι στο κομμάτι των προσφορών, έχουμε να σχολιάσουμε ότι η Parimatch τα πηγαίνει κι εδώ περίφημα. Μεταξύ άλλων υπάρχει το πριμ στο παρολί*, ενώ υπάρχουν προσφορές και για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ, με δεδομένο ότι η εταιρία είναι χορηγός στους πρωταθλητές Κύπρου των τελευταίων ετών. Το μπόνους εγγραφής είναι κι εδώ 100% ως 100€, όμως παράλληλα προσφέρονται και 5€ για freebet. Αναφορικά με την εξυπηρέτηση πελατών, οι εκπρόσωποι της εταιρίας βρίσκονται στη διάθεση των πελατών σε 24ωρη βάση. Τέλος, το ατού της Parimatch στις πληρωμές είναι ότι αυτές ολοκληρώνονται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.