June 27, 2023 Οδηγός για Στοίχημα problepseis korner stoixima korner προβλέψεις κόρνερ στοίχημα κόρνερ

Οδηγός στοιχήματος για κόρνερ

Στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Κύπρου οι στοιχηματικές αγορές ολοένα και εμπλουτίζονται. Εκτός, λοιπόν, από τις παραδοσιακές αγορές του τελικού αποτελέσματος, του Under/Over και του G/G – No Goal, υπάρχουν πλέον και πολλές άλλες περιπτώσεις. Μία κατηγορία αγορών που αυξάνει συνεχώς τη δημοφιλία της είναι το στοίχημα στα κόρνερ.

Η αρχική προσφορά αφορούσε το συνολικό Under/Over σε ένα παιχνίδι, όμως σταδιακά οι επιλογές αυξήθηκαν. Μάλιστα, το στοίχημα στα κόρνερ αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποδοτικό στο live betting, καθώς ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει σε κάθε φάση.

Προβλέψεις κόρνερ: Οι κυριότερες αγορές

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, οι στοιχηματικές αγορές που αφορούν τα κόρνερ έχουν αυξηθεί σημαντικά. Πάμε να δούμε τις κυριότερες από αυτές:

* Under/Over αγώνα: Πρόκειται για την πιο παραδοσιακή επιλογή, όπου ποντάρετε στο σύνολο των κόρνερ που θα εκτελεστούν στην αναμέτρηση. Αν για παράδειγμα το όριο βρίσκεται στο 11.5 και ποντάρετε στο Over, με 12 ή περισσότερα κόρνερ κερδίζετε το στοίχημα.

* Under/Over κόρνερ 3πλης επιλογής: Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει όριο στο 0.5, αντίθετα ο αριθμός είναι στρογγυλός, για παράδειγμα 11 κόρνερ. Αν, λοιπόν, εκτελεστούν ακριβώς 11 κόρνερ, το στοίχημα λαμβάνεται ως ισοπαλία (προφανώς με μεγαλύτερη απόδοση από το Under 11 ή Over 11).

* Under/Over ημιχρόνου: Η συγκεκριμένη αγορά έχει την ίδια φιλοσοφία με την αρχική, απλά εδώ καλείστε να ποντάρετε στον αριθμό των κόρνερ που θα εκτελεστούν στο πρώτο ή στο δεύτερο ημίχρονο μιας αναμέτρησης.

* Περισσότερα κόρνερ ανά ημίχρονο

* Εύρος συνολικών κόρνερ: Η συγκεκριμένη αγορά ακολουθεί την ίδια λογική με το σύνολο γκολ ενός αγώνα. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε διαστήματα 0-4 κόρνερ, 5-8, 9-10, 11-12, 13+. Τα συγκεκριμένα όρια ενδέχεται να ποικίλουν από εταιρία σε εταιρία, με δεδομένη και την ιδιαίτερη φύση του κάθε αγώνα.

* Κόρνερ που θα εκτελέσει μία ομάδα: Εδώ υπάρχει η παραλλαγή του Over/Under, αλλά και η 3πλη επιλογή. Κοινώς, αν το όριο είναι τα επτά κόρνερ, καλείστε να επιλέξετε αν η ομάδα θα χτυπήσει λιγότερα από επτά, περισσότερα από επτά ή ακριβώς επτά.

* Ομάδα που θα φτάσει πρώτη σε συγκεκριμένο όριο κόρνερ: Αυτή η στοιχηματική αγορά προσομοιάζει με την αντίστοιχη επιλογή στο μπασκετικό στοίχημα για την ομάδα που θα φτάσει πρώτη σε συγκεκριμένο όριο πόντων. Απλά εδώ οι πόντοι… αντικαθίστανται από τα κόρνερ. Υπάρχει η δυνατότητα διπλής ή τριπλής επιλογής. Στην πρώτη περίπτωση, αν καμία ομάδα δεν «πιάσει» το όριο, τότε το στοίχημα διευθετείται ως μονάδα.

* Πότε θα εκτελεστεί το πρώτο ή το τελευταίο κόρνερ: Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι εταιρίες χωρίζουν το 90λεπτο του αγώνα σε δεκάλεπτα ή τέταρτα. Μπορείτε, για παράδειγμα, να ποντάρετε αν το πρώτο κόρνερ θα εκτελεστεί στο διάστημα 1΄- 10΄ ή 1΄-15΄ ή αν το τελευταίο κόρνερ εκτελεστεί στο διάστημα 80΄- 90΄.

* Ασιατικό χάντικαπ κόρνερ μεταξύ των δύο ομάδων: Η φιλοσοφία είναι ίδια με το ασιατικό χάντικαπ στα γκολ. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε +/- κόρνερ για το γηπεδούχο ή τον φιλοξενούμενο. Αν για παράδειγμα στοιχηματίσετε στο -3 για το γηπεδούχο, περιμένετε ο γηπεδούχος να έχει τέσσερα ή περισσότερα κόρνερ από το φιλοξενούμενο. Σε περίπτωση που έχει ακριβώς τρία περισσότερα το ποντάρισμα επιστρέφεται, ενώ με δύο περισσότερα και κάτω το στοίχημα είναι χαμένο.

* Ασιατικό χάντικαπ στα συνολικά κόρνερ: Στην ουσία μιλάμε για ένα Under/Over στο όριο που έχει τεθεί. Αν το όριο είναι το 11, με 11 κόρνερ ακριβώς το στοίχημα διευθετείται ως μονάδα. Υπάρχουν όμως και όρια όπως το 0.25, το 0.50 και το 0.75, όποτε εκεί η πληρωμή γίνεται ανάλογα με τα ισχύοντα στα ασιατικά στοιχήματα.

Χρήσιμες συμβουλές στη στρατηγική κόρνερ

Σίγουρα ο κάθε παίκτης αντιμετωπίζει μία αναμέτρηση από τη δική του υποκειμενική οπτική γωνία, όμως υπάρχουν ορισμένα στοιχεία, τα οποία αν προσεχθούν ενδέχεται να οδηγήσουν σε κέρδη από το στοίχημα στα κόρνερ.

α) Μελέτη της στατιστικής: Η στατιστική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην αγορά των κόρνερ και κρίνεται σώφρον ο παίκτης να είναι ενημερωμένος για τους αριθμούς των δύο ομάδων. Πρέπει, για παράδειγμα, να ξέρει το μέσο όρο κόρνερ που κερδίζει η γηπεδούχος ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια της και η φιλοξενούμενη στα εκτός έδρας παιχνίδια της, όπως επίσης και τον αριθμό των κόρνερ που κερδίζουν οι αντίπαλοί της στα ίδια ματς.

β) Η αγωνιστική φιλοσοφία της κάθε ομάδας: Είναι καλό κάποιος να μελετά το αγωνιστικό στυλ των ομάδων πριν επιλέξει την αναμέτρηση στην οποία θα ποντάρει (πάντα αναφορικά με τα κόρνερ). Αν για παράδειγμα μία ομάδα κάνει παιχνίδι από τα άκρα, τότε οι πιθανότητες για αρκετά κόρνερ είναι πολλές. Το αντίθετο ισχύει για μία ομάδα που αναπτύσσεται από τον άξονα. Παράλληλα, μία ομάδα με ψηλούς παίκτες στην αμυντική της γραμμή δεν ευνοείται από το παιχνίδι με την μπάλα κάτω κι έχει έφεση στην παραχώρηση κόρνερ, προκειμένου στη συνέχεια να αμυνθεί στατικά.

γ) Η σημασία της αναμέτρησης: Αν αποφασίσετε να ποντάρετε σε ένα πολύ σημαντικό ματς, όπως έναν τελικό ή τη ρεβάνς μίας διπλής αναμέτρησης, χρειάζεται να λάβετε υπ’ όψιν ποιο είναι το διακύβευμα για καθένα από τους δύο αντιπάλους, συνυπολογίζοντας και το αγωνιστικό στυλ κάθε ομάδας (όπως αναλύσαμε παραπάνω).

δ) Καιρικές συνθήκες – Κατάσταση αγωνιστικού χώρου: Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν, αλλά και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος παίζουν μεγάλο ρόλο στα κόρνερ ενός αγώνα. Σε ένα τερέν με βρεγμένο χορτάρι (που σημαίνει ότι η μπάλα γλιστράει πιο εύκολα), οι πιθανότητες για εμφάνιση κόρνερ αυξάνονται. Αν, όμως, ο αγωνιστικός χώρος είναι λασπωμένος σε μεγάλο βαθμό (ή χιονισμένος), τότε το ανοικτό και επιθετικό παιχνίδι δεν ευνοείται, άρα αυτόματα μειώνονται και οι πιθανότητες για πολλά κόρνερ.

Στοίχημα κόρνερ στο live

Το στοίχημα στα κόρνερ είναι πολύ συναρπαστικό στο live betting. Χρειάζεται, όμως, να είστε συνεχώς σε εγρήγορση, καθώς προκύπτουν αστάθμητοι παράγοντες κατά τη διάρκεια του αγώνα, που ενδέχεται να επηρεάσουν την εξέλιξή του από λεπτό σε λεπτό. Χρειάζεται, για παράδειγμα, να λάβετε υπ’ όψιν αν το φαβορί βρίσκεται πίσω στο σκορ, τι καιρικές συνθήκες επικρατούν, την κόπωση των δύο ομάδων ή αν κάποια εκ των δύο αντιπάλων χρειάζεται οπωσδήποτε να σκοράρει στα τελευταία λεπτά, κάτι που σημαίνει ότι ο προπονητής θα «ρίξει» στο παιχνίδι ψηλούς παίκτες. Στην ουσία συμμετέχετε ενεργά στο παιχνίδι και κάθε φάση μπορεί να οδηγήσει σε κέρδη ή απώλειες. Επομένως χρειάζεται σύνεση και εγρήγορση, προκειμένου να δείτε σε ποιες περιπτώσεις χρειάζονται νέα πονταρίσματα και σε ποιες κάλυψη προηγούμενων στοιχημάτων.