12 Μαρτίου, 2023 Θεωρία Στοιχήματος αποτυχία στο στοίχημα επιτυχία στο στοίχημα στατιστική στο στοίχημα

Η διαχείριση της αποτυχίας θα οδηγήσει στην επιτυχία

Η βασική επιδίωξη των παικτών στοιχήματος είναι αναμφίβολα το κέρδος και ο τρόπος που θα το μειώσουν στο ελάχιστο. Συνεπώς, τους ενδιαφέρει να περιορίσουν την αποτυχία.

Ο Άντριου Μακ, συγγραφέας του βιβλίου Statistical Sports Models in Excel, πιστεύει ότι η αποτυχία μπορεί να αποδειχθεί το μυστικό της επιτυχίας στο στοίχημα.

–> Πάμε στοίχημα με δύο επιλογές για ποντάρισμα, από το “μενού” της ημέρας.

Στο στοίχημα η αποτυχία μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο που θα οδηγήσει στην επιτυχία. Για να μετατραπεί ωστόσο η αποτυχία σε μελλοντικό κέρδος, θέλει επιμονή, αποφασιστικότητα, μελέτη.

Το σημαντικότερο σε μια κακή περίοδο που η αποτυχία στα πονταρίσματα είναι συχνό φαινόμενο, είναι να γίνει αυτοκριτική και ανάλυση των λαθών. Έχει αποδειχτεί άλλωστε, ότι ο άνθρωπος μαθαίνει από τα λάθη του, όταν τα δει πραγματικά. Μέσα από ένα αποτυχημένο μοντέλο προβλέψεων μπορούν να βγουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον.

Η δημιουργία στατιστικών, με πίνακες και η σημείωση των αποτελεσμάτων των ομάδων, είναι ένας σημαντικός παράγοντας που θα μετατρέψει την αποτυχία σε επιτυχία. Εκεί, ο παίκτης καταγράφει τα αποτελέσματα και τα σκορ των ομάδων και στη συνέχεια προσπαθεί να τα εφαρμόσει ως πρόβλεψη για τα επόμενα παιχνίδια. Πιθανότατα αυτό το μοντέλο θα οδηγήσει σε αποτυχίες. Εκεί είναι όμως που έγκειται η χρησιμότητα της αποτυχίας.

Με τη χρήση πινάκων, ακόμη και αποτυχημένων μπορεί ο παίκτης να προσδιορίσει τι πήγε στραβά και να εστιάσει την προσοχή του εκεί που πρέπει. Θα πρέπει να συγκεντρώσει τα δεδομένα που θα τον οδηγήσουν στο στόχο του. Κάθε μοντέλο περιλαμβάνει υποθέσεις.

Όταν ένα μοντέλο αποτυγχάνει, είναι πολύ χρήσιμο να εντοπίζει και να ερωτά ο παίκτης αυτές τις υποθέσεις και να ψάχνει για πιθανές ευκαιρίες. Το σημαντικό είναι να εστιάσει ο παίκτης στο μοντέλο που επέλεξε να εφαρμόσει και να κρατήσει τους κανόνες. 

Επέμεινε στο μοντέλο σου, κατέγραψε τις πληροφορίες και τις σκέψεις που θα σε οδηγήσουν στο ταμείο, διόρθωσέ το όταν δεν αποδίδει και μην σταματάς να ψάχνεις νέες ιδέες που θα σου δώσουν το αβαντάζ στο μέλλον.