16 Ιουνίου, 2023 Οδηγός για Στοίχημα stoixima formula 1 στοίχημα formula 1 στοίχημα φόρμουλα 1

Formula 1: Οδηγός για στοίχημα

Η Formula 1 έρχεται αναμφισβήτητα στην πρώτη θέση των προτιμήσεων στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Δε θα είναι υπερβολή αν τη χαρακτηρίσουμε το πιο ακριβό σπορ στον κόσμο, με δεδομένα τα χρήματα που δαπανούν οι ομάδες στην εξέλιξη της τεχνολογίας των μονοθέσιων και στους οδηγούς. Την ίδια στιγμή, χιλιάδες άνθρωποι πληρώνουν πανάκριβα εισιτήρια προκειμένου να απολαύσουν εκ του σύνεγγυς την εμπειρία ενός Γκραν Πρι, ενώ ακόμη περισσότεροι καθηλώνονται στις τηλεοπτικές τους οθόνες για την παρακολούθηση ενός αγώνα. Έτσι, λοιπόν, η Formula 1, με τη συγκεκριμένη δημοφιλία, απέκτησε και τη δική της θέση στο online στοίχημα.

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα

Η δημοφιλέστερη στοιχηματική αγορά αφορά τον νικητή του πρωταθλήματος. Σημειώστε ότι το πρωτάθλημα αποτελείται από 21 αγώνες κι ότι νικητής αναδεικνύεται αυτ
ός που θα συλλέξει τους περισσότερους βαθμούς (και όχι τις περισσότερες νίκες). Οι αποδόσεις για τα φαβορί είναι αρκετά χαμηλές, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις τα γνωρίζουμε εκ των προτέρων. Συνίσταται, όμως, να έχετε μία πλήρη εικόνα από τις χειμερινές δοκιμές των μονοθεσίων, προκειμένου να σχηματίσετε μία πιο σαφή άποψη για το ποιος οδηγός προηγείται στην κούρσα για τον τίτλο. Έχετε υπ’ όψιν ότι το στοίχημα f1 για τον πρωταθλητή ανοίγει κάποιες εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή του πρώτου Γκραν Πρι.

Play Now
*21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777‍, Εποπτεία εμπ.επικ/νίας: ΕΕΕΠ

Νικητής Γκραν Πρι

Όσοι από εσάς δεν έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με τον πρωταθλητή, μία ακόμη ελκυστική επιλογή στο στοίχημα Formula 1 είναι ο νικητής του Γκραν Πρι. Οι αποδόσεις βρίσκονται στα… χέρια σας 2-3 ημέρες πριν την πραγματοποίηση του αγώνα. Χρειάζεται, όμως, να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής και στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου. Σε πολλές περιπτώσεις ο οδηγός που κέρδισε την pole position (αυτός που ξεκινάει πρώτος) αποτελεί και το νικητή του αγώνα. Έτσι, μελετώντας τους χρόνους των οδηγών στις ελεύθερες και στις κατατακτήριες δοκιμές, θα μπορέσετε να καταλήξετε με περισσότερες πιθανότητες στην επιλογή του τελικού νικητή του Γκραν Πρι.

Νικητής κατατακτήριων δοκιμών

Πέρα από τον πρωταθλητή και τον νικητή του Γκραν Πρι, έχετε τη δυνατότητα μέσα στις στοιχηματικές εταιρίες να ποντάρετε και στις κατατακτήριες δοκιμές. Ο νικητής της συγκεκριμένης αγοράς είναι αυτός που θα τελειώσει με τον καλύτερο χρόνο και αυτόματα λαμβάνει την pole position για το Γκραν Πρι. Σε πολλές εταιρίες μπορείτε να ποντάρετε και στον νικητή των πρώτων δοκιμαστικών.

Να ανεβεί στο βάθρο

Μία από τις κύριες στοιχηματικές αγορές στη Formula 1 είναι και η παρουσία κάποιου οδηγού στο βάθρο (ή αλλιώς στο πόντιουμ). Στο βάθρο ανεβαίνουν οι οδηγοί που τερματίζουν στις τρεις πρώτες θέσεις (θα σας έρχεται στο νου η εικόνα με τις σαμπάνιες) και λαμβάνουν την πιο υψηλή βαθμολογία. Είναι πολύ σημαντική, επίσης, η εξής πληροφορία: αν κάποιος οδηγός κατορθώσει να ανεβεί στο βάθρο σε αγωνιστικό επίπεδο και στη συνέχεια του επιβληθεί κάποια τιμωρία που ενδεχομένως αλλάξει την κατάταξη, το στοίχημά σας δεν επηρεάζεται.

Play Now
*21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777‍, Εποπτεία εμπ.επικ/νίας: ΕΕΕΠ

Οι υπόλοιπες στοιχηματικές αγορές

Παραπάνω αναφέραμε τις βασικότερες στοιχηματικές αγορές που αφορούν τη Formula 1. Μπορείτε, όμως, στις στοιχηματικές εταιρίες να βρείτε κι άλλες επιλογές. Για παράδειγμα, έχετε τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε στο μονοθέσιο (εταιρία) που θα κατακτήσει την πρωτιά, στον ταχύτερο γύρο (ουσιαστικά στον οδηγό που θα πραγματοποιήσει τον ταχύτερο γύρο), στην εμφάνιση ή μη αυτοκινήτου ασφαλείας (Safety car), στον τερματισμό ενός οδηγού στους έξι πρώτους ή στους βαθμούς (κοινώς στους 10 πρώτους, καθώς οι πρώτες 10 θέσεις χαρίζουν βαθμούς). Άλλες στοιχηματικές αγορές είναι η πρώτη εγκατάλειψη κατασκευαστή ή οδηγού στον αγώνα, η υπηκοότητα του νικητή, όπως και το αν κάποιος οδηγός σημειώσει Hat Trick (pole position/ταχύτερος γύρος/νικητής αγώνα).