Στοιχηματικές εταιρίες με τις καλύτερες αποδόσεις

Θεωρείται δεδομένο ότι οι αποδόσεις παίζουν βασικότατο ρόλο στην επιλογή ενός στοιχήματος. Η τελική κρίση του παίκτη επηρεάζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από το ύψος των αποδόσεων. Την ίδια στιγμή, η υψηλή απόδοση σε μία επιλογή είναι ικανή από μόνη της να κεντρίσει το ενδιαφέρον του παίκτη, κάτι που δε θα έκανε επ’ ουδενί σε άλλη περίπτωση. Ως εκ τούτου, οι αποδόσεις συνιστούν ένας από τους καταλυτικούς παράγοντες στο διαδικτυακό στοίχημα και σε πλήθος περιπτώσεων «οδηγούν» τον παίκτη στην εταιρία στην οποία θα εγγραφεί.

Αποδόσεις Εξυπηρέτηση Προσφορές Ειδικά Στοιχ. Live Betting Συνολικά
Αποδόσεις
5.0
Mobile
Εξυπηρέτηση
4.7
Cash
Προσφορές
4.9
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.8
Live Betting
4.9
Αποδόσεις
4.8
Mobile
Εξυπηρέτηση
4.2
Cash
Προσφορές
4.8
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.5
Live Betting
4.7
Αποδόσεις
4.8
Mobile
Εξυπηρέτηση
5.0
Cash
Προσφορές
4.9
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.8
Live Betting
4.9
4.88/5
Εγγραφή
*21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777‍, Εποπτεία εμπ.επικ/νίας: ΕΕΕΠ
Αποδόσεις
4.7
Mobile
Εξυπηρέτηση
4.7
Cash
Προσφορές
4.6
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.7
Live Betting
4.6
Αποδόσεις
4.4
Mobile
Εξυπηρέτηση
4.6
Cash
Προσφορές
4.5
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.6
Live Betting
4.4

Με βάση τα παραπάνω, προκύπτει ως στοιχηματική συμβουλή να πραγματοποιείται μελέτη και αναζήτηση των υψηλότερων αποδόσεων στις επιλογές μας. Αν, για παράδειγμα, έχουμε καταλήξει σε ένα Goal/Goal, δε θεωρείται πρέπον να ποντάρουμε στην πρώτη στοιχηματική ιστοσελίδα που θα… βρεθεί μπροστά μας. Χρειάζεται η κατάλληλη έρευνα, ώστε το στοίχημα να τοποθετηθεί στην εταιρία που προσφέρει την καλύτερη απόδοση. Έτσι, το Bethome.com.cy δικαίως περιλαμβάνει τις αποδόσεις στον πίνακα αξιολόγησης που αφορά τις εταιρίες στοιχημάτων στην Κύπρο.

Πώς διαμορφώνονται οι αποδόσεις;

Υπάρχει ένας συγκεκριμένος μηχανισμός διαμόρφωσης των αποδόσεων, ο οποίος συντίθεται από δύο μέρη. Το πρώτο κομμάτι έχει να κάνει με τη συμβολή του υπολογιστή. Αποτελεσματικά λογισμικά συνυπολογίζουν διάφορα αγωνιστικά δεδομένα που απεικονίζονται με αριθμούς και δίνουν τα πρώτα νούμερα. Στη συνέχεια ακολουθεί η συμβολή του ανθρώπου. Οι ειδικοί του τομέα λαμβάνουν υπόψη διάφορους παράγοντες, όπως το «βάρος» της φανέλας, το κλίμα στα αποδυτήρια των ομάδων, τους τραυματισμούς, τη γενικότερη ατμόσφαιρα στην ομάδα κτλ. Έτσι, καταλήγουν στην άποψή τους και διαμορφώνουν τις τελικές αποδόσεις, οι οποίες τίθενται στη διάθεση του κοινού.

Φυσικά, υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή οι συνθήκες ενός αγώνα, κάτι που επιφέρει αντίστοιχα και αλλαγή των αποδόσεων, είτε πτωτικά είτε ανοδικά. Ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να διαπιστώνει τις μεταβολές, επισκεπτόμενος τις ιστοσελίδες των στοιχηματικών εταιριών σε τακτά χρονικά διαστήματα. Φυσικά, δε λείπουν και τα «εργαλεία» για αυτή ακριβώς τη διαδικασία. Σημειώστε, επίσης, ότι η αλλαγή των αποδόσεων δείχνει πολλά πράγματα, όπως την τάση του κόσμου σε ένα σημείο (για παράδειγμα στον Άσο σε μία αναμέτρηση).

Τα κριτήρια για την επιλογή της καλύτερης στοιχηματικής εταιρίας

Χρειάζεται να τονίσουμε ότι διαφορετικές στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν καλύτερες αποδόσεις σε διαφορετικές στοιχηματικές επιλογές. Για παράδειγμα, κάποια στοιχηματική εταιρία μπορεί να είναι καλύτερη στις αποδόσεις στo Under/Over και κάποια άλλη να υπερτερεί στο Νικητή Αγώνα. Έτσι, θεωρείται σωστό να εντοπίζει ο παίκτης τους τύπους στοιχημάτων στους οποίους έχει τη μεγαλύτερη έφεση, ώστε στη συνέχεια να επιλέγει εκείνη τη στοιχηματική ιστοσελίδα, η οποία ικανοποιεί περισσότερο τις ανάγκες του.  Όπως είναι λογικό, οι πίνακες αξιολόγησης λαμβάνουν υπόψη τις αποδόσεις ως «πακέτο» (και όχι ξεχωριστά ανά περίπτωση), προκειμένου να καταλήξουν στην τελική βαθμολογία.

Εν κατακλείδι, πριν πραγματοποιήσει κάποιος παίκτης την εγγραφή του σε κάποια στοιχηματική εταιρία, είναι καλό να ερευνά ποιες προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις, ειδικά στους τύπους των στοιχημάτων που προτιμάει. Η διαδικασία αυτή αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση, προκειμένου η στοιχηματική εμπειρία να είναι ευχάριστη.

Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο βάσει αποδόσεων

Όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλα κείμενα, στην κυπριακή αγορά δραστηριοποιούνται 9 νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Πάμε, λοιπόν, να κάνουμε μία αξιολόγησή τους με βάση τις αποδόσεις που προσφέρει η κάθε μία. Στην κορυφή της λίστας θα βρίσκεται η εταιρία με τις καλύτερες αποδόσεις και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες με φθίνουσα πορεία.

Stoiximan cy: O Stoiximan ξεχωρίζει για πολλούς λόγους, όμως ένας από τους κυριότερους είναι οι κορυφαίες αποδόσεις τις οποίες προσφέρει. Σημειώστε, δε, ότι προσφέρει καθημερινά αγώνες με 0% γκανιότα, ενώ παράλληλα υπάρχει χαμηλή γκανιότα και στο μέσο όρο. Τον αξιολογούμε με πολύ καλό βαθμό, δηλαδή με 9 (έχοντας ως άριστα το 10).

Bet365 cy: Η Bet365 θεωρείται κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο στο χώρο του στοιχήματος κι ένας από τους παράγοντες που συντελούν στη διαμόρφωση αυτής της άποψης είναι οι εξαιρετικές αποδόσεις της. Δεν μπορεί, βέβαια, να συναγωνιστεί τον Stoiximan, όμως τον… πλησιάζει, με αποτέλεσμα να την αξιολογούμε με 8,4.

Winmasters cy: Πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις προσφέρει και η Winmasters, με τη γκανιότα της να κυμαίνεται γύρω στο 5%. Έρχεται τρίτη αναφορικά με το ύψος των αποδόσεων πίσω από Stoiximan και Bet 365, όμως παίρνει ένα βαθμό της τάξης του 8,2 με το… σπαθί της.

Parimatch cy: Ανταγωνιστική σε επίπεδο αποδόσεων είναι και η Parimatch, η οποία είναι ουκρανικής προέλευσης. Αποτελεί μία από τις πιο έμπειρες και παλιές εταιρίες του χώρου κι έτσι μπορεί και αφουγκράζεται τον παίκτη, έχοντας χαμηλή γκανιότα ως 4%. Την αξιολογούμε με 8 στην κλίμακα του 10.

Meridianbet cy: Η Meridianbet είναι μία εταιρία που ιδρύθηκε το 2008 και θεωρείται πλέον ανερχόμενη δύναμη στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Ευρώπη. Η προσπάθεια συνεχούς βελτίωσης του προϊόντος της περιλαμβάνει και τις αποδόσεις. Την αξιολογούμε, λοιπόν, με 8.

Fonbet cy: Η Fonbet, από την πλευρά της, διαθέτει μία απλή και κατανοητή πλατφόρμα, αλλά παράλληλα προσπαθεί να παρέχει στον παίκτη αρκετά ανταγωνιστικές αποδόσεις. Παράλληλα, χαρακτηρίζεται για την ευρεία γκάμα στοιχηματικών γεγονότων (πάνω από 600). Για να επιστρέψουμε στις αποδόσεις, την αξιολογούμε με 7,6.

Ubet cy: Οι άνθρωποι της Ubet ρίχνουν μεγάλο βάρος στην ευκολία χρήσης και στην αμεσότητα, γι’ αυτό έχουν δημιουργήσει μία πλατφόρμα η οποία είναι πολύ γρήγορη. Σημειώστε, επίσης, ότι πρόκειται για μία σχετικά νεότευκτη εταιρία, που έχει να αντιμετωπίσει μεγαλύτερα brands. Με αυτά τα δεδομένα, οι αποδόσεις της κρίνονται αρκετά ικανοποιητικές. Την αξιολογούμε με 7,4 με άριστα το 10.

Betonalfa cy: Η Betonalfa αποτελεί μία εταιρία κυπριακών συμφερόντων, που ξεχωρίζει για την αξιοπιστία της. Οι αποδόσεις της σίγουρα δεν είναι εφάμιλλες αυτών – για παράδειγμα – του Stoiximan, όμως έχει σημασία ότι προσφέρονται σε μία πληθώρα αγορών, όπως το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ, το κρίκετ, η Φόρμουλα 1 κ.ά. Την αξιολογούμε με 6,8 με άριστα το 10.

Megabet Plus cy: Τελευταία αφήσαμε τη Megabet Plus, η οποία είναι επίσης μία κυπριακή εταιρία. Το δυνατό της σημείο είναι τα χρήσιμα στατιστικά που παρέχει στον παίκτη και τα οποία αφορούν όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις. Η πλατφόρμα της είναι μοντέρνα και όσον αφορά τις αποδόσεις κρίνεται ως αρκετά καλή (αλλά σαφώς υποδεέστερη των μεγάλων ονομάτων του χώρου). Την αξιολογούμε με 6,8.