Προσφορές Στοιχηματικών Εταιριών στην Κύπρο

Ένας από τους βασικούς σκοπούς του Bethome.com.cy είναι να συμβάλλει στη στοιχηματική σας εμπειρία, βοηθώντας σας να επιλέξετε την καλύτερη εταιρία για να πραγματοποιήσετε τα πονταρίσματά σας. Γι’αυτό το λόγο σας παρέχουμε μία αναλυτική παρουσίαση των στοιχηματικών εταιριών με βάση ορισμένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους, όπως είναι οι υπηρεσίες που προσφέρουν, οι αποδόσεις, η εξυπηρέτηση πελατών, οι προσφορές*, τα ειδικά στοιχήματα και το live betting.

Αποδόσεις Εξυπηρέτηση Προσφορές Ειδικά Στοιχ. Live Betting Συνολικά
Αποδόσεις
5.0
Mobile
Εξυπηρέτηση
4.7
Cash
Προσφορές
4.9
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.8
Live Betting
4.9
Αποδόσεις
4.8
Mobile
Εξυπηρέτηση
5.0
Cash
Προσφορές
4.9
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.8
Live Betting
4.9
4.88/5
Εγγραφή
*21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777‍, Εποπτεία εμπ.επικ/νίας: ΕΕΕΠ
Αποδόσεις
4.8
Mobile
Εξυπηρέτηση
4.2
Cash
Προσφορές
4.8
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.5
Live Betting
4.7
Αποδόσεις
4.7
Mobile
Εξυπηρέτηση
4.7
Cash
Προσφορές
4.6
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.7
Live Betting
4.6
Αποδόσεις
4.4
Mobile
Εξυπηρέτηση
4.6
Cash
Προσφορές
4.5
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.6
Live Betting
4.4

Στο συγκεκριμένο κείμενο θα ασχοληθούμε διεξοδικά με τις προσφορές*. Είναι γεγονός ότι οι εταιρίες, προκειμένου να σταθούν όρθιες στον ανταγωνισμό, προσπαθούν να γίνουν όσο το δυνατόν πιο ελκυστικές για τους πελάτες μέσω των προσφορών* τους. Μάλιστα, στοχεύουν τόσο στην προσέλκυση νέων πελατών όσο και στη διατήρηση των υπαρχόντων. Αν, λοιπόν, ο παίκτης προχωρήσει σε μία σωστή διαχείριση των επιλογών του, μπορεί να βγει ωφελημένος από αυτές τις προσφορές*.

Ποια είναι τα κυριότερα είδη προσφορών*

Οι προσφορές από εταιρία σε εταιρία ενδέχεται να ποικίλλουν, όμως υπάρχουν ορισμένες που συναντιούνται στις περισσότερες εξ αυτών και μπορούν να καταταχθούν στις παρακάτω κατηγορίες:

– Προσφορά καλωσορίσματος*: Ενδέχεται να ακούσετε τη συγκεκριμένη προσφορά και ως μπόνους εγγραφής ή μπόνους πρώτης κατάθεσης. Αυτό δίνεται στον παίκτη που ανοίγει για πρώτη φορά λογαριασμό σε μία στοιχηματική εταιρία. Στη συντριπτική πλειοψηφία των εταιριών το μπόνους αφορά το 100% της κατάθεσης μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό (πχ. 100€). Φυσικά, για την ενεργοποίησή του απαιτείται η τήρηση συγκεκριμένων όρων, οι οποίο θα αναφερθούν παρακάτω.

– Επιβράβευση αφοσίωσης*: Αρκετές εταιρίες επιβραβεύουν τους πιστούς παίκτες τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα και στις περισσότερες περιπτώσεις η λήψη της επιβράβευσης δεν απαιτεί καμία ενέργεια από την πλευρά του παίκτη.

– Επιβράβευση στοιχήματος*: Στη συγκεκριμένη κατηγορία προσφέρεται στους παίκτες ένα συγκεκριμένο ποσό για ποντάρισμα, σε μορφή free bet. Το ποσό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε γεγονός επιθυμεί ο παίκτης. Μπορεί, δε, να πονταριστεί είτε σε παρολί είτε σε μία συγκεκριμένη αναμέτρηση.

– 0% γκανιότα*: Υπάρχουν εταιρίες που προσφέρουν σε καθημερινή βάση αναμετρήσεις με 0% γκανιότα*, κάτι που σημαίνει ότι το σετ των αποδόσεων είναι πολύ ευνοϊκότερο για τον παίκτη.

– Επιστροφή στοιχήματος*: Στους περισσότερες παρόχους προσφέρεται η επιστροφή του πονταρίσματος σε κάποιες αναμετρήσεις αν συντρέξουν ορισμένες προϋποθέσεις, με την πιο συχνή περίπτωση να είναι η επιστροφή του πονταρίσματος αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο με σκορ 0-0.

– Πριμ σε παρολί*: Στη συγκεκριμένη κατηγορία οι εταιρίες δίνουν μπόνους στα κέρδη ενός παρολί, το οποίο ενδεχομένως να φτάνει και μέχρι 60% αν οι επιλογές είναι πολλές.

– Μπόνους σύστασης φίλου*: Η λογική σε αυτή την κατηγορία έχει να κάνει με την επιβράβευση του παίκτη με συγκεκριμένο ποσό αν συστήσει στην εταιρία κάποιο φίλο του, ο οποίος θα πραγματοποιήσει εγγραφή στην εν λόγω εταιρία. Φυσικά, υπάρχει πλαφόν ως προς τον αριθμό των φίλων που μπορείτε να εγγράψετε (ώστε να επωφεληθείτε με το αντίστοιχο ποσό).

Φυσικά, υπάρχουν και άλλα είδη προσφορών*, το πλήρες περιεχόμενο των οποίων θα μπορείτε να βλέπετε, αν εγγραφείτε σε κάποια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

Τι πρέπει να προσέξετε στις προσφορές*

Αναφέραμε και παραπάνω ότι υπάρχουν αυστηροί όροι και προϋποθέσεις, προκειμένου να μπορέσετε να κάνετε χρήση των προσφορών* των στοιχηματικών εταιριών. Επομένως, αποτελεί κοινή λογική το γεγονός ότι ο παίκτης πρέπει να διαβάζει αναλυτικά όλες αυτές τις πληροφορίες, προκειμένου να γίνεται γνώστης του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η κάθε προσφορά* και να αποφεύγει τυχόν παρανοήσεις.

Για παράδειγμα, στο μπόνους εγγραφής απαιτείται συγκεκριμένο τζιράρισμα προκειμένου αυτό να ενεργοποιηθεί (πχ. πέντε φορές το ποσό της κατάθεσης), όπως επίσης η ύπαρξη ελάχιστης απόδοσης στις αναμετρήσεις που επιλέγει, αλλά και συγκεκριμένες αγορές στις οποίες μπορεί να ποντάρει. Ενδέχεται, επίσης, να χρειάζεται η εισαγωγή κάποιου κωδικού ή ή αποστολή e-mail στην εταιρία, για να ληφθεί το συγκεκριμένο μπόνους. Τέλος, κάποιες εταιρίες αποκλείουν συγκεκριμένους τρόπους κατάθεσης, η χρήση των οποίων δεν ενεργοποιεί το μπόνους.

Έχετε, επίσης, στο μυαλό ότι οι προσφορές* της κάθε εταιρίας φιλοξενούνται σε συγκεκριμένο χώρο μέσα στην ιστοσελίδα της. Προκειμένου, λοιπόν, να αποκτήσετε τη δυνατότητα ενημέρωσης για όλα τα τρέχοντα προγράμματα, χρειάζεται προηγουμένως να έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας.

Υπάρχει η δυνατότητα ανάληψης ποσών που προήλθαν από προσφορές*;

Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στο συγκεκριμένο κομμάτι. Για παράδειγμα, η προσφορά καλωσορίσματος (μπόνους εγγραφής)* συνοδεύεται από συγκεκριμένους όρους που απαιτούνται να τηρηθούν προκειμένου να αποκτήσετε το δικαίωμα πραγματοποίησης ανάληψης. Οι όροι έχουν να κάνουν κυρίως με το τζιράρισμα. Εφόσον, λοιπόν, οι όροι τηρούνται, τότε αποκτάτε το δικαίωμα ανάληψης, αφού φυσικά έχει προηγηθεί η ταυτοποίηση του λογαριασμού σας. Πρόκειται για μία απλή διαδικασία, την οποία ζητούν όλες οι στοιχηματικές εταιρίες κατά την εγγραφή σας.

Σε άλλες προσφορές*, τώρα, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης ανάληψης, αν το δελτίο που τοποθετήσατε κερδίζει. Θα επαναλάβουμε, όμως, ακόμα μία φορά ότι και πάλι είναι αναγκαίο να διαβαστούν οι όροι πριν προχωρήσετε σε μία τέτοια ενέργεια.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.