Ιούλιος 8, 2019 Στοιχηματικά Νέα tyson parimatch ειδήσεις τάισον parimatch

Πρεσβευτής της Parimatch o Μάικ Τάισον

Η διαδικτυακή στοιχηματική εταιρία Parimatch, που εδρεύει στην Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών (ΚΑΚ), αποκάλυψε τη συνεργασία της με τον αδιαμφισβήτητο παγκόσμιο πρωταθλητή στο μπόξ, τον «Iron» Μάικ Τάισον, ο οποίος πρόκειται να αποτελέσει τον πρεσβευτή του παρόχου.

Έχοντας υπογράψει ένα 12μηνο συμβόλαιο, ο Τάισον μετατρέπεται στον δεύτερο πρεσβευτή της εταιρίας σε παγκόσμιο επίπεδο και θα συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες, εκδηλώσεις μάρκετινγκ και καταναλωτικές ενέργειες.

Ο Τάισον έρχεται να προστεθεί στον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ως πρεσβευτής της Parimatch, μαζί με τους αστέρες του UFC, Αλεξέι Ολέινικ, Πετρ Γιαν και τις αδελφές Σεβτσένκο.

Επαινώντας τη νέα συμφωνία, ο Τάισον σχολίασε: «Πάντα ακολουθούσα το προσωπικό μου μονοπάτι της νίκης χωρίς συμβιβασμούς. Τίποτα δεν μπορούσε ποτέ να με σταματήσει! Ψύχωση για να είμαι ο καλύτερος, αποφασιστικότητα και κουράγιο, πάθος για αυτό που κάνεις – αυτό εκπροσωπεί εμένα και την Parimatch. Η ομάδα της Parimatch είναι ιδιαίτερα παθιασμένη και αυτό είναι που με προσέλκυσε στις συζητήσεις μαζί τους. Είμαι έτοιμος να αποτελέσω μέλος της νικήτριας ομάδας της Parimatch, γιατί είναι… καταδικασμένοι να νικήσουν».

Ο Τάισον κατέχει το ρεκόρ του νεαρότερου παγκόσμου πρωταθλητή βαρέων βαρών στα 20 χρόνια, 4 μήνες και 22 μέρες – ενώ παράλληλα έχει παλέψει για να κερδίσει τη θέση του στο Διεθνές Hall of Fame του μποξ (International Boxing Hall of Fame).

Ο Σεργκέι Πόρτνοφ, γενικός διευθυντής της Parimatch, υπογράμμισε: «Ο “Iron” Μάικ Τάισον τολμούσε πάντα να δείχνει το θάρρος του, κάτι που κάνει και η Parimatch. Αποτελεί έναν παγκόσμιο θρύλο του αθλητισμού, που αντιπροσωπεύει πλήρως το μαχητικό μας πνεύμα. Η θέση του ως αδιαμφισβήτητου παγκόσμιου πρωταθλητή όχι μόνο στο μποξ, αλλά σε ολόκληρη την αθλητική αρένα, δείχνει στους πελάτες μας ότι με φιλοδοξία, δύναμη και τόλμη, τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει από την επίτευξη των στόχων τους και την ανάδειξή τους σε νικητές».

Και πρόσθεσε: «Είμαστε εντυπωσιασμένοι από την εσωτερική του δύναμη και – πέρα από τις εκπληκτικές νίκες του – σήμερα μας κέρδισε και με τη νέα προσέγγισή του για τη ζωή. Ο Μάικ Τάισον είναι ένας θρύλος στο μποξ και η Parimatch είναι ένα θρύλος στο αθλητικό στοίχημα, γι’αυτό και αποτελεί την τέλεια προσθήκη στη νικήτρια ομάδα των πρεσβευτών της Parimatch».