Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για live betting

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν το live betting ως το αποκορύφωμα της στοιχηματικής εμπειρίας. Πλέον, όλες οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο διαδικτυακό στοίχημα στην Κύπρο προσφέρουν την επιλογή για στοίχημα live, καθώς είναι γεγονός ότι η υπηρεσία αυτή εκτοξεύει την απόλαυση και δίνει μοναδικό «χρώμα» στη στοιχηματική εμπειρία. 

Χωρίς αμφιβολία, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σχετικά με το ζωντανό στοίχημα αποτελεί ένα από τα κομβικά κριτήρια επιλογής του επιθυμητού παρόχου από τους εν δυνάμει πελάτες. Το live betting παίζεται όταν ένα αθλητικό γεγονός βρίσκεται σε εξέλιξη και είναι αλήθεια ότι στις περισσότερες περιπτώσεις οι συνθήκες για ένα πετυχημένο ποντάρισμα είναι ευνοϊκότερες. Κι αυτό συμβαίνει επειδή ο παίκτης αποκτά σαφή άποψη για την παρουσία των δύο αντιπάλων κι έτσι μπορεί να προβλέψει καλύτερα την εξέλιξη του αγώνα. Την ίδια στιγμή, του παρέχεται η ευκαιρία να ποντάρει σε βελτιωμένες στοιχηματικές αποδόσεις σε σχέση με το pregame σε μία πληθώρα από στοιχηματικές επιλογές.

Αποδόσεις Εξυπηρέτηση Προσφορές Ειδικά Στοιχ. Live Betting Συνολικά
Αποδόσεις
5.0
Mobile
Εξυπηρέτηση
4.7
Cash
Προσφορές
4.9
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.8
Live Betting
4.9
Αποδόσεις
4.8
Mobile
Εξυπηρέτηση
5.0
Cash
Προσφορές
4.9
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.8
Live Betting
4.9
4.88/5
Εγγραφή
*21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777‍, Εποπτεία εμπ.επικ/νίας: ΕΕΕΠ
Αποδόσεις
4.8
Mobile
Εξυπηρέτηση
4.2
Cash
Προσφορές
4.8
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.5
Live Betting
4.7
Αποδόσεις
4.7
Mobile
Εξυπηρέτηση
4.7
Cash
Προσφορές
4.6
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.7
Live Betting
4.6
Αποδόσεις
4.4
Mobile
Εξυπηρέτηση
4.6
Cash
Προσφορές
4.5
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.6
Live Betting
4.4

Τα πλεονεκτήματα των ζωντανών στοιχημάτων

Είναι αλήθεια ότι η δυνατότητα να παίζει κανείς στοίχημα live του προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Καταρχάς, όπως τονίσαμε και παραπάνω, ο παίκτης αποκτά μία σαφέστερη εικόνα για την κατάσταση των δύο αντιπάλων σε ένα άθλημα. Την ίδια στιγμή, έχει την ευκαιρία να στοιχηματίσει σε ποικίλα ενδεχόμενα του κάθε γεγονότος, όπως για παράδειγμα αν θα τελειώσει με Under ή Over το πρώτο ημίχρονο ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, ποιος θα κερδίσει μία συγκεκριμένη περίοδο σε μία μπασκετική αναμέτρηση ή ποιος θα επικρατήσει στο συγκεκριμένο σετ σε ένα αγώνα βόλεϊ. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, την ευκαιρία για «κάλυψη» των στοιχημάτων ανάλογα με την εξέλιξη ενός αγώνα, προκειμένου ο παίκτης να αυξήσει τις πιθανότητες κέρδους ή να μειώσει τις απώλειες.

Τα κριτήρια επιλογής μίας εταιρίας για στοίχημα live

Θα αναρωτηθεί κανείς ποιες είναι οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για live betting. Η απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση εξαρτάται από μία σειρά κριτηρίων, αλλα και από το στυλ παιξίματος του κάθε παίκτη ξεχωριστά. Για παράδειγμα, κάποιος παίκτης ενδέχεται να έχει έφεση στα κόρνερ, κάποιος άλλος να «κυνηγάει» τις ανατροπές και… κάποιος τρίτος να αρέσκεται στο παιχνίδι με τα γκολ. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, υπάρχουν ορισμένα κριτήρια που αφορούν όλους. Ας τα δούμε:

α) Η παροχή καλής ποιότητας Live Streaming. Η πλειοψηφία των παρόχων προσφέρει αυτή την υπηρεσία, καθώς είναι μεγάλη υπόθεση να μπορεί ο παίκτης να παρακολουθεί τον αγώνα στον οποίο θέλει να στοιχηματίσει. Κρίνεται πολύ σημαντικό στη συγκεκριμένη περίπτωση να μην «κολλάει» το βίντεο κι επίσης το Live Streaming να διατίθεται σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποικιλία αθλητικών γεγονότων.

β) Μεγάλης σημασίας είναι και το περιεχόμενο. Κοινώς… ποιος είναι ο αριθμός των παιχνιδιών που προσφέρει μία εταιρία για ζωντανό στοιχηματισμό, αλλά και ο αριθμός των αθλημάτων που διατίθενται για στοίχημα live. Μπορεί το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ να είναι τα πλέον δημοφιλή αθλήματα στους παίκτες του στοιχήματος, όμως συνεχώς κερδίζουν έδαφος και άλλα αθλήματα, όπως το βόλεϊ, το τένις και το αμερικάνικο football. Φυσικά, σε καθένα από αυτά τα αθλήματα θα είναι καλό να παρέχεται η δυνατότητα live στοιχηματισμού σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια.

γ) Ένα ακόμα κριτήριο που παίζει καταλυτικό ρόλο στο ζωντανό στοίχημα είναι η ποσότητα των αγορών. Το ύψος του ανταγωνισμού είναι τέτοιο, ώστε οι εταιρίες να παρέχουν πληθώρα αγορών στον live στοιχηματισμό. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι ίδιες ή περισσότερες σε σύγκριση με το pregame. Είναι δεδομένο ότι τα μέλη δίνουν μεγάλη βάση στην παραπάνω παράμετρο, υπολογίζοντας ταυτόχρονα και το ύψος των αποδόσεων των προσφερόμενων αγορών.

δ) Ταυτόχρονα, η ενημέρωση για την εξέλιξη (όλων των παραμέτρων) ενός αγώνα πρέπει να χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία και αμεσότητα. Είναι πολλές οι περιπτώσεις που ο παίκτης παίζει με το… λεπτό στην τοποθέτηση ενός στοιχήματος.

ε) Εξίσου σημαντική είναι η αποφυγή συχνού «κλειδώματος» των επιλογών. Αν αυτό συμβαίνει, σίγουρα επηρεάζεται η ψυχολογία του παίκτη, αλλά και μειώνονται οι επιλογές για τοποθέτηση στοιχημάτων.

στ) Τέλος, μία εταιρία που θέλει να θεωρείται κορυφαία στο live betting, πρέπει να επιτρέπει την απλότητα και την άμεση αποδοχή στην τοποθέτηση των στοιχημάτων. Όπως είπαμε και παραπάνω, ένας παίκτης μπορεί να απωλέσει την ευκαιρία για ένα κερδισμένο στοίχημα για… λίγα δευτερόλεπτα.

Το live betting στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο

Οι εννέα νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην κυπριακή αγορά παρέχουν όλες την υπηρεσία του live betting. Εμείς θα αναλύσουμε τα πλεονεκτήματα της κάθε μίας ξεχωριστά στο ζωντανό στοιχηματισμό και θα αφήσουμε σε εσάς την επιλογή αυτής που ταιριάζει περισσότερο στα θέλω σας.

Stoiximan cy: Ο Stoiximan είναι μία από τις πιο δυνατές εταιρίες στο live στοίχημα, με δεδομένο ότι το σύνολο σχεδόν των αγορών του προσφέρονται και για ζωντανό στοιχηματισμό. Μάλιστα, υπάρχει δυνατότητα στοιχηματισμού και στις χαμηλότερες κατηγορίες των πρωταθλημάτων. Το Live Streaming του Stoiximan, από την πλευρά του, καλύπτει δεκάδες διοργανώσεις.

Bet365 cy: Η Bet365 χαρακτηρίζεται από μία εύκολα προσβάσιμη υπηρεσία live betting, ενώ παράλληλα διαθέτει πολύ μεγάλη ποικιλία ειδικών αγορών για ζωντανό στοιχηματισμό, όπως και πληθώρα προσφερόμενων αθλημάτων. Μάλιστα, μπορούν να προστεθούν μέχρι και 12 live αγώνες στο πάνελ.

Parimatch cy: Μία από τις στοιχηματικές εταιρίες που ρίχνουν μεγάλο βάρος στο live betting είναι και η Parimatch. Αρκεί να σας αναφέρουμε ότι σε ετήσια βάση προσφέρονται περισσότερα από 270.000 παιχνίδια για ζωντανό στοιχηματισμό. Ταυτόχρονα, μία από τις προσφορές της είναι το «Live Bet Insurance». Φυσικά, δε λείπει και το Live Streaming που αφορά πλήθος αγώνων.

Winmasters cy: Ιδιαίτερα αποτελεσματική ως προς τις υπηρεσίες live betting είναι και η Winmasters. Σημειώστε ότι σε επίπεδο μήνα προσφέρει 25.000 αθλητικά γεγονότα στο live. Μάλιστα, υπάρχουν πολλά στοιχήματα και για λιγότερο δημοφιλή αθλήματα. Σχεδόν όλα τα στοιχήματα που προσφέρονται πριν από την έναρξη των αγώνων είναι διαθέσιμα και στο live, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα προβολής σε asian view. Πρόσφατα, επίσης, προστέθηκε και η λειτουργία του Live Streaming.

Fonbet cy: Η Fonbet, με τη σειρά της, δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της να δουν στην πρώτη της σελίδα τα live γεγονότα που προσφέρονται. Περισσότερα από 15 αθλήματα με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων είναι διαθέσιμα, ενώ λειτουργεί κανονικά και το Live Streaming.

Meridianbet cy: Είναι αλήθεια ότι η Meridianbet δίνει μεγάλη βαρύτητα στις ποδοσφαιρικές αγορές. Ειδικά στο ποδόσφαιρο, λοιπόν, η πληθώρα αγορών στο live στοίχημα ικανοποιεί τις επιθυμίες και των πιο απαιτητικών παικτών. Επίσης, η πλατφόρμα της για το live betting είναι εξαιρετική. Τέλος, δε λείπει η δυνατότητα παρακολούθησης αγώνων μέσω Live Streaming.

Megabet Plus cy: Η Megabet Plus διαθέτει μία εξαιρετική σελίδα για το live betting, παρέχοντας πληθώρα επιλογών και πολλά συνδυαστικά στοιχήματα. Το ατού της είναι, βέβαια, ότι ο παίκτης μπορεί να βρει πλούσια στατιστικά, σημαντικές πληροφορίες και πολλά στοιχεία για τα παιχνίδια που προσφέρονται. Παράλληλα, ούτε από εδώ λείπει η υπηρεσία Live Streaming.

Betonalfa cy: Η Betonalfa προσπαθεί κι αυτή να φανεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στο κομμάτι του ζωντανού στοιχήματος, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία γεγονότων προς στοιχηματισμό στο live. Άμεσα συνδεδεμένη με αυτό είναι και η προσπάθειά της για τη δημιουργία μίας κορυφαίας υπηρεσίας ζωντανών βίντεο, καθώς οι αγώνες που προσφέρονται με Live Streaming σε επίπεδο έτους υπερβαίνουν τους 19.000.

Ubet cy: Η Ubet, τέλος, επιχειρεί σταδιακά να φτάσει στο επίπεδο των μεγάλων ονομάτων του χώρου, όντας μία καινούρια εταιρία. Ως εκ τούτου, δεν είναι ακόμα σε θέση να προσφέρει στα μέλη της τη δυνατότητα παρακολούθησης αγώνων μέσω Live Streaming. Παράλληλα, όμως, προσφέρει πλήθος αγορών στο live betting σε αρκετά αθλήματα.