Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για ειδικά στοιχήματα

Η εξέλιξη του στοιχήματος τα τελευταία χρόνια γίνεται με ταχύτατους ρυθμούς, με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται συνεχής βελτίωση σε όλες τις εκφάνσεις του παιχνιδιού. Οι στοιχηματικές εταιρίες προσπαθούν να καλύψουν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τις απαιτήσεις των παικτών και – μεταξύ άλλων – συμβάλλει καταλυτικά σε αυτό και η αύξηση των ειδικών στοιχημάτων.

Στην Κύπρο δραστηριοποιούνται νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες με πολλά ειδικά στοιχήματα, με αποτέλεσμα να προσελκύεται μεγάλο κομμάτι του πελατειακού κοινού. Μάλιστα, παρατηρείται συνεχής πρόοδος στο συγκεκριμένο τομέα, αφού η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών οδηγεί σε ανάλογη αύξηση των αναγκών των πελατών. Μπορεί να ειπωθεί χωρίς υπερβολή ότι τα ειδικά στοιχήματα έχουν μετατραπεί πλέον σε μέρος της καθημερινής… στοιχηματικής ζωής των παικτών.

Αποδόσεις Εξυπηρέτηση Προσφορές Ειδικά Στοιχ. Live Betting Συνολικά
Αποδόσεις
5.0
Mobile
Εξυπηρέτηση
4.7
Cash
Προσφορές
4.9
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.8
Live Betting
4.9
Αποδόσεις
4.8
Mobile
Εξυπηρέτηση
5.0
Cash
Προσφορές
4.9
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.8
Live Betting
4.9
4.88/5
Εγγραφή
*21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777‍, Εποπτεία εμπ.επικ/νίας: ΕΕΕΠ
Αποδόσεις
4.7
Mobile
Εξυπηρέτηση
4.7
Cash
Προσφορές
4.6
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.7
Live Betting
4.6
Αποδόσεις
4.4
Mobile
Εξυπηρέτηση
4.6
Cash
Προσφορές
4.5
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.6
Live Betting
4.4
Αποδόσεις
4.8
Mobile
Εξυπηρέτηση
4.2
Cash
Προσφορές
4.8
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.5
Live Betting
4.7

Ειδικά στοιχήματα: Πώς παίζονται και τι είναι;

Θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει στη στοιχηματική εταιρία στην οποία έχετε κάνει εγγραφή, ότι στους αγώνες όλων των αθλημάτων, πέρα από τις βασικές αγορές (Νικητής Αγώνα, Over/Under, Goal/No Goal), προσφέρονται και αρκετές ακόμα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Στην ουσία προσφέρεται για στοιχηματισμό κάθε πιθανή και απίθανη πτυχή ενός γεγονότος, πέρα από τον τελικό νικητή και τα προαναφερθέντα. Για παράδειγμα, στο ποδόσφαιρο ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να στοιχηματίσει στους σκόρερ, στον αριθμό των κόρνερ, στις κίτρινες ή κόκκινες κάρτες που θα βγουν από την τσέπη του διαιτητή, στο ημίχρονο που θα μπουν τα περισσότερα γκολ, ακόμα και στο ποιος τερματοφύλακας θα ακουμπήσει πρώτος την μπάλα. Στο μπάσκετ, μπορεί κάποιος να ποντάρει στους πόντους ή στις ασίστ ενός παίκτη, στο νικητή κάθε περιόδου, αλλά και σε head to head αγορές.

Φυσικά, τα ειδικά στοιχήματα επεκτείνονται και σε λιγότερα δημοφιλή αθλήματα από τα δύο «μεγάλα», όπως το τένις, το βόλεϊ, το χόκεϊ και η Φόρμουλα 1. Εν είδει παραδείγματος, στο τένις υπάρχει μία ευρεία γκάμα ειδικών στοιχημάτων, όπως ο νικητής κάθε σετ ή κάθε game, το ακριβές σκορ του σετ, το ακριβές σκορ του αγώνα κ.α. Μην ξεχνάμε, επίσης, και την ύπαρξη των μακροχρόνιων στοιχημάτων, όπως για παράδειγμα αυτά για το επόμενο Μουντιάλ ή το επόμενο EURO. Κοινώς, οι πελάτες των στοιχηματικών εταιριών έχουν στα… χέρια τους μία πληθώρα ειδικών στοιχημάτων, με αποτέλεσμα η απόλαυση της στοιχηματικής εμπειρίας να εκτοξεύεται στα ύψη.

Υπάρχει η δυνατότητα στοιχηματισμού σε γεγονότα εκτός αθλητισμού;

Η απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα είναι θετική. Από τη στιγμή που η ζωή δεν τελειώνει στον αθλητισμό, το ίδιο ισχύει και για τα ειδικά στοιχήματα. Έτσι, στα αθλητικά ειδικά στοιχήματα έχουν προστεθεί και αυτά που αφορούν γεγονότα από άλλες εκφάνσεις της ανθρώπινης ζωής, όπως η πολιτική και η ψυχαγωγία. Αναφέρουμε ως παράδειγμα από την ψυχαγωγία το στοιχηματισμό στην εξέλιξη μίας τηλεοπτικής σειράς. Στο χώρο της πολιτικής, από την άλλη πλευρά, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει στο νικητή μίας πολιτικής αναμέτρησης ή στο ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ. Παράλληλα, εκδηλώσεις με παγκόσμια ή πανευρωπαϊκή απήχηση, όπως τα βραβεία Όσκαρ και η Eurovision, προσφέρονται επίσης για στοιχηματισμό σε πολλές κατηγορίες. Εν κατακλείδι, οι περισσότερες εταιρίες του χώρου προσφέρουν πληθώρα στοιχηματικών αγορών για πτυχές της καθημερινότητας και της δημόσιας ζωής εκτός αθλητισμού. 

Ποια ειδικά στοιχήματα προτιμούνται περισσότερο;

Είναι λογικό ότι η ποικιλία των ειδικών στοιχημάτων είναι πολύ μεγάλη, προκειμένου να ικανοποιούνται ακόμα και οι πιο… ακραίες επιθυμίες των παικτών. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες ειδικών στοιχημάτων που είναι σαφώς πιο δημοφιλείς στις προτιμήσεις των εγγεγραμμένων μελών των στοιχηματικών εταιριών. Από το χώρο του ποδοσφαίρου προτιμούνται πολύ συχνά τα εξής: αριθμός κόρνερ σε έναν αγώνα, αριθμός κίτρινων καρτών που θα βγάλει ο διαιτητής, πρώτος παίκτης που θα σκοράρει. Από… κοντά έρχονται και τα μπασκετικά ειδικά στοιχήματα, όπως ο αριθμός των πόντων που θα σκοράρει κάποιος παίκτης σε ένα παιχνίδι. Ταυτόχρονα, πολλοί πελάτες των εταιριών ασχολούνται και με μακροχρόνια στοιχήματα (όπως ο νικητής του επόμενου Μουντιάλ), στα οποία οι αποδόσεις είναι μεγαλύτερες.

Τι ειδικά στοιχήματα προσφέρουν οι εταιρίες;

Ας πάμε, τώρα, να δούμε τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει ξεχωριστά κάθε μία από τις εννιά νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

Stoiximan cy: O Stoiximan αποτελεί μία από τις κορυφαίες – αν όχι την κορυφαία -εταιρία στο κομμάτι των ειδικών στοιχημάτων. Προσφέρει, λοιπόν, πλειάδα ειδικών στοιχημάτων σε δεκάδες αθλήματα. Ταυτόχρονα, όμως, στη συγκεκριμένη εταιρία βρίσκει κανείς και στοιχήματα που αφορούν σε πολιτικά, πολιτιστικά ή ψυχαγωγικά γεγονότα. Υπάρχουν, λοιπόν, επιλογές για τις εκλογές σε Ελλάδα, ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο, για τα Όσκαρ, για το Game of Thrones και για τη Eurovision.

Bet365 cy: Εξαιρετικά αποδοτική στα ειδικά στοιχήματα είναι και η Bet365. Μάλιστα, προσφέρει πληθώρα ειδικών αγορών και στο Live Betting, σε πάρα πολλά αθλήματα. Την ίδια στιγμή, μπορεί κάποιος να βρει εδώ και ασύγκριτες επιλογές σε στοιχήματα ψυχαγωγίας, διασκέδασης και σε πολιτικά γεγονότα.

Parimatch cy: Αν αναλογιστεί κανείς ότι η Parimatch προσφέρει προς στοιχηματισμό γεγονότα από 20 αθλήματα, 200 πρωταθλήματα και 600 αθλητικά γεγονότα, αλλά και 270.000 παιχνίδια για live betting σε ένα ημερολογιακό έτος, θα καταλάβει ότι ανάλογη αποτελεσματικότητα υπάρχει και στα ειδικά στοιχήματα. Περνώντας, δε, εκτός αθλητισμού, θα βρούμε στοιχήματα από την πολιτική και την ψυχαγωγία (Όσκαρ, Game of Thrones, Eurovision), αλλά και ακόμα πιο… περίεργα, όπως για το αν θα αποδειχθεί ή όχι ότι υπάρχουν εξωγήινοι.

Winmasters cy: Στη Winmasters προσφέρεται πλήθος αθλητικών γεγονότων για στοιχηματισμό και μάλιστα περιλαμβάνονται λιγότερο προβεβλημένα αθλήματα, είτε χειμερινά είτε θερινά. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, υπάρχουν και αρκετά ενδιαφέροντα ειδικά στοιχήματα.

Fonbet cy: Η Fonbet, από την πλευρά της, προσπαθεί συνεχώς να βελτιωθεί στο κομμάτι των ειδικών στοιχημάτων σε αθλητικά γεγονότα. Υπάρχει, όμως, και ένα κενό που πρέπει να πληρωθεί, καθώς στη συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρία δεν μπορούμε να βρούμε ειδικά στοιχήματα για γεγονότα που σχετίζονται με την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση.

Meridianbet cy: Ένα από τα πλεονεκτήματα της Meridianbet είναι η αφθονία ειδικών στοιχημάτων κυρίως σε ποδοσφαιρικά γεγονότα. Στην ιστοσελίδα της υπάρχει ειδική επιλογή για τα ειδικά στοιχήματα. Ταυτόχρονα, ο παίκτης μπορεί να βρει ειδική ενότητα με στοιχήματα που αφορούν ψυχαγωγικά γεγονότα, όπως ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision.

Betonalfa cy: H Betonalfa διαθέτει αρκετά ειδικά στοιχήματα, αν και αποτελεί μειονέκτημά της η απουσία στοιχημάτων για μη εμπορικά αθλήματα. Παράλληλα, προσαρμόζεται στην επικαιρότητα προσφέροντας ειδικά κουπόνια για στοιχήματα σχετικά με γεγονότα ψυχαγωγίας και διασκέδασης (πχ. Eurovision).

Ubet cy: Η Ubet προσφέρει ειδικά στοιχήματα σε αρκετά αθλήματα, παρά το γεγονός ότι είναι μία εταιρία καινούρια στην αγορά. Όπως συμβαίνει, όμως, και με τη Fonbet, απουσιάζουν τα ειδικά κουπόνια για θέματα ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Megabet Plus cy: Η Megabet Plus, τέλος, ρίχνει μεγάλο βάρος στο Live Betting, διαθέτοντας μία πολύ καλαίσθητη σελίδα για τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Ταυτόχρονα, προσφέρει πολλές κατηγορίες ειδικών στοιχημάτων για αθλητικά γεγονότα, ενώ δε λείπουν και τα ειδικά κουπόνια για θέματα ψυχαγωγίας και διασκέδασης (Eurovision, βραβεία Όσκαρ κλπ.).