Αξιολόγηση της Fonbet

4.32/5
Προσφορές
4.1
Αποδόσεις
4.4
Εξυπηρέτηση
4.4
Live Betting
4.4
Ειδικά Στοιχήματα
4.3
Free Bet έως 250€
Περιγραφή της Fonbet

H Fonbet είναι μία στοιχηματική εταιρία που ιδρύθηκε το 1994 στη Μόσχα, ορισμένα χρόνια μετά τη διάσπαση της Σοβιετικής Ένωσης. Αρχικά αναπτύχθηκε στην αγορά των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης με επίγεια καταστήματα και μετά από τρία χρόνια εισήλθε και στο χώρο του online στοιχήματος. Διαθέτει περισσότερα από 400 επίγεια καταστήματα σε Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία και Καζακστάν, ενώ αποτελεί την τελευταία – χρονικά – εταιρία που απέκτησε νόμιμη άδεια Κλάσης Β (για online στοιχηματισμό) στην Κύπρο, η οποία εκδόθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2017 κι έχει ισχύ ως τις 19 Οκτωβρίου 2019. Η είσοδός της στην κυπριακή αγορά εντάσσεται στην προσπάθεια διείσδυσης στην Κεντρική και Δυτική Ευρώπη και την Ασία.

Το περιβάλλον της ιστοσελίδας της Fonbet CY χαρακτηρίζεται από την απλότητα, καθώς η εταιρία δε δίνει τόσο μεγάλη σημασία στο γραφιστικό κομμάτι, όσο στις διαθέσιμες αγορές και τις αποδόσεις. Τα παιχνίδια που προσφέρονται στο live μπορείτε να τα βρείτε και στην αρχική σελίδα, όπως φυσικά και όλα τα παιχνίδια που προσφέρονται στο pregame (είναι χωρισμένα ανά άθλημα). Μάλιστα, στην εταιρία είναι διαθέσιμα και τα ασιατικά χάντικαπ, τα οποία επίσης μπορείτε να τα βρείτε σε ειδικό πεδίο στην αρχική σελίδα. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η εταιρία παρέχει κανονικά την υπηρεσία Live Streaming, ενώ στις 2 Μαΐου 2019 πρόσθεσε και τη λειτουργία του Cash Out*.

Περνώντας στο κομμάτι των αποδόσεων, αυτές κρίνονται πολύ ελκυστικές, με την εταιρία να προσπαθεί να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα μεγάλα ονόματα του χώρου. Σημειώστε, επίσης, ότι μέσα από τις ρυθμίσεις έχετε τη δυνατότητα να αποφασίσετε για τον τρόπο που σας βολεύει περισσότερο να βλέπετε τη σελίδα. Ταυτόχρονα, στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας μπορείτε να βρείτε την ειδική πλατφόρμα για τα στατιστικά, τα οποία μάλιστα αφορούν όλα τα προσφερόμενα αθλήματα. Μιας και αναφερόμαστε στα αθλήματα, πρέπει να σας πούμε ότι στη Fonbet CYprus έχετε τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε σε μία ποικιλία αθλημάτων πέρα από τα δημοφιλή, όπως το σνούκερ, το χόκεϊ επί χόρτου, τα βελάκια και το κέρλινγκ.

Αποτελεσματική αποδεικνύεται η Fon bet και στην παροχή δυνατότητας στοιχηματισμού μέσω κινητού ή tablet. Η εταιρία διαθέτει mobile version, αλλά και εφαρμογές (apps) για συσκευές με λειτουργικά Android και iOS, οι οποίες χαρακτηρίζονται από το πολύ εύχρηστο μενού. Μάλιστα, στις εφαρμογές είναι διαθέσιμες και όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται στη desktop version, όπως το Live Streaming, οι πληρωμές, η υποστήριξη πελατών, οι γρήγοροι υπολογισμοί κατά τη διάρκεια των αγώνων και το Match Center.

Στο κομμάτι της εξυπηρέτησης πελατών θα βρείτε διαθέσιμους τους βασικούς τρόπους επικοινωνίας (υπάρχει βέβαια το μειονέκτημα ότι η εξυπηρέτηση στην ελληνική γλώσσα δεν παρέχεται όλο το 24ωρο), ενώ αναφορικά με τις πληρωμές (καταθέσεις – αναλήψεις) κι εδώ παρέχονται οι πιο διαδεδομένοι τρόποι, με τις συναλλαγές να χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία και ταχύτητα.

Το μπόνους εγγραφής της εταιρίας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό και οι προσφορές της αρκετά ενδιαφέρουσες. Πρέπει, τέλος, να σημειώσουμε ότι η Fon bet cy αποτελεί μία από τις στοιχηματικές εταιρίες που προσπαθούν να στηρίξουν έμπρακτα τον αθλητισμό μέσω της παρουσίας της ως χορηγού είτε σε ομάδες είτε σε διοργανώσεις. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι έχει αποτελέσει χορηγό της Euroleague, της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ομόνοιας, όπως και της Εθνικής Ρωσίας ποδοσφαίρου.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Καταθέσεις/Αναλήψεις & Τρόποι πληρωμών

Πριν προχωρήσουμε στην παράθεση των διαθέσιμων τρόπων καταθέσεων και αναλήψεων στη Fonbet, να σας υπενθυμίσουμε ότι η απόκτηση δυνατότητας στοιχηματισμού προϋποθέτει την κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό σας στην εταιρία. Η ανάληψη πραγματοποιείται κι αυτή μέσω αυτού του λογαριασμού. Όσον αφορά, τώρα, τις μεθόδους κατάθεσης, αυτές είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν με χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες (VISA, Mastercard), με απευθείας τραπεζικά εμβάσματα (χρειάζονται 2-10 εργάσιμες ημέρες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας), με Skrill, με Neteller, με Paysafecard και με Paypal. Η εταιρία δε χρεώνει προμήθεια σε κανέναν από τους τρόπους καταθέσεων.

Αναφορικά με τις αναλήψεις, αυτές μπορούν να γίνουν με χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες, με τραπεζικό έμβασμα, με Skrill (υπάρχει προμήθεια 0,5€) και με Neteller. Στα δύο e-wallets η ανάληψη πραγματοποιείται εντός τριών ωρών, για τις κάρτες χρειάζονται 2-5 εργάσιμες ημέρες, ενώ για το τραπεζικό έμβασμα απαιτούνται 2-10 εργάσιμες για να περατωθεί η διαδικασία.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Η Fonbet διαθέτει μία αρκετά ικανοποιητική υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, έχοντας σίγουρα περιθώρια βελτίωσης. Καταρχάς μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους εκπροσώπους της μέσω Live Chat, το οποίο το βρίσκετε στο κάτω δεξί μέρος της ιστοσελίδας. Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα επικοινωνίας μέσω τηλεφώνου (+357 80012008), αλλά και η δυνατότητα αποστολής e-mail (στο [email protected]). Είναι, βέβαια, σημαντικό να γνωρίζετε ότι η εξυπηρέτηση πελατών στην ελληνική γλώσσα είναι εφικτή σε καθημερινή βάση από τις 08:00 ως τις 16:00, ενώ αντίθετα η υποστήριξη πελατών στα αγγλικά προσφέρεται ολόκληρο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Πάντως, οι εκπρόσωποι της εταιρίας χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό, όντας παράλληλα φιλικοί στην επαφή με τον πελάτη.

Live Betting

Τα παιχνίδια που προσφέρονται για live στοιχηματισμό στη Fonbet είναι ορατά και στην αρχική σελίδα της εταιρίας. Υπάρχει, όμως, και η πλατφόρμα για το live betting, στην οποία εισέρχεσθε πατώντας την επιλογή «Live» στην μπάρα που βρίσκεται στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας. Οι στοιχηματικές αγορές που θα βρείτε είναι πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες, ενώ υπάρχει η πολύ χρηστική λειτουργία της αλλαγής χρωματισμού των αποδόσεων σε πράσινο ή κόκκινο χρώμα (όταν συμβαίνει άνοδος ή πτώση της απόδοσης αντίστοιχα). Ταυτόχρονα, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το γηπεδάκι σε κάθε παιχνίδι, σας ανοίγει στο δεξί μέρος της σελίδας το live tracker, το οποίο είναι καλαίσθητο και πολύ εξυπηρετικό.

Live Streaming

Η Fonbet συγκαταλέγεται στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Κύπρου που παρέχουν στους πελάτες τους την υπηρεσία Live Streaming. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικά ατού της εταιρίας, καθώς η ζωντανή παρακολούθηση αγώνων καθιστά πολύ πιο ευχάριστη την ενασχόληση με το στοίχημα, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει καταλυτικά τους παίκτες στο live στοίχημα. Για να καταλάβετε ότι ένα παιχνίδι δίνεται από την εταιρία σε Live Streaming, θα πρέπει να υπάρχει ένα εικονίδιο με οθόνη τηλεόρασης δεξιά από την ώρα έναρξης. Σημειώνουμε, βέβαια, ότι το Live Streaming της Fonbet περιορίζεται κυρίως σε ποδοσφαιρικούς και μπασκετικούς αγώνες.

Γιατί να εγγραφώ στην Fonbet

Η Fonbet είναι μία από τις παλαιότερες και πιο έμπειρες εταιρίες στο χώρο του στοιχήματος. Οι αποδόσεις που προσφέρει είναι ελκυστικές, διαθέτει Ασιατικά Χάντικαπ, ενώ σας παρέχει κι ένα μεγάλο μπόνους εγγραφής με τη μορφή Freebet. Ταυτόχρονα, χαρακτηρίζεται από την εύχρηστη έκδοση για κινητά και tablet, κάτι που ισχύει και για τις εφαρμογές για λογισμικά Android και iOS.

Πλεονεκτήματα
Παρέχει υψηλό μπόνους ως Freebet
Μεγάλη εμπειρία στο χώρο
Ελκυστικές αποδόσεις
Εύχρηστη mobile version και εφαρμογή για συσκευές iOS και Android
Διαθέτει Ασιατικά Χάντικαπ
Μειονεκτήματα
Όχι τόσο δραστήρια σε προσφορές
Φτωχό περιβάλλον από γραφιστικής άποψης
Τρόποι Κατάθεσης
Τρόποι Ανάληψης
Επιπλέον Πληροφορίες για την Fonbet

Το μπόνους εγγραφής της Fonbet είναι ένα από τα πιο ελκυστικά που κυκλοφορούν στην κυπριακή αγορά, καθώς σας προσφέρει δωρεάν στοιχήματα αξίας ίσης με το 100% της αρχικής κατάθεσης για καταθέσεις μέχρι 250€ (απαιτείται ελάχιστη απόδοση 2.0 για τα γεγονότα που ποντάρετε, προκειμένου να σας δοθεί το δωρεάν στοίχημα).

Όσον αφορά τις προσφορές, η Fonbet σας παρέχει το Bonus παρολί*, στο οποίο επιστρέφεται το ποντάρισμά σας αν χάσετε μία από τις επιλογές σε δελτίο παρολί με έξι γεγονότα. Παράλληλα, κατά καιρούς η εταιρία επιφυλάσσει στους νέους πελάτες της ένα μπόνους καλωσορίσματος*, στο οποίο παρέχεται ένα ποσό της τάξης των 5€ ή 10€ για τοποθέτηση δωρεάν στοιχήματος χωρίς κατάθεση.

Γενικές πληροφορίες
 • Ιστοσελίδα
  www.fonbet.com.cy
 • Γλώσσα Ιστοσελίδας
  Ελληνικά, Αγγλικά, Ρωσικά, Τουρκικά
 • Στοιχηματική
  Fortune Entertainment RG Limited
 • Έτος ίδρυσης
  1994
 • Άδεια
  Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου
 • Διεύθυνση
  Ευαγόρου 27, Γραφείο 62, Τ.Θ. 21050, 1500 Λευκωσία, Κύπρος
Εξυπηρέτηση πελατών
 • Ελληνικό Τμήμα
  Ναι
 • Live Chat
  Ναι
 • Ωράριο Λειτουργίας Chat
  08:00 - 16:00
 • E-mail
 • Τηλέφωνο
  +357 800 12 008
Συναλλαγές & Μέγιστα κέρδη
 • Ελάχιστη Κατάθεση
  2€
 • Χρεώσεις Καταθέσων
  Όχι
 • Ελάχιστη Ανάληψη
  5€
 • Χρεώσεις Αναλήψεων
  Όχι
 • Ελάχιστο Ποντάρισμα
  Καθορίζεται από την εταιρία
 • Μέγιστο Εβδομαδιαίο Κέρδος
  600.000€
 • Μέγιστο Κέρδος Ανά Δελτίο
  200.000€