Αύγουστος 17, 2019 Αναλύσεις Αγώνων analyseis agwnwn premier league αναλύσεις αγώνων πρεμιερ λιγκ

Premier League (17/08): Προγνωστικά & Εκτιμήσεις

“Στροφή” δεύτερη στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει επτά αναμετρήσεις. Δεσπόζει φυσικά, το ντέρμπι στο “Etihad” ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τότεναμ. Επίκινδυνη έξοδος και για τη Λιβερπουλ, η οποία φιλοξενείται από τη Σαουθάμπτον. Επιλογές για στοίχημα προκύπτουν σε όλες τις αναμετρήσεις.

Play Now
*21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777‍, Εποπτεία εμπ.επικ/νίας: ΕΕΕΠ

Άρσεναλ – Μπέρνλι (14:30): Η Άρσεναλ ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα, πέρασε από την έδρα της Νιουκάστλ με σκορ 0-1. Το γκολ πέτυχε ο Ομπαμεγιάνγκ στο 58′. Δεν εντυπωσίασε, ωστόσο έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Κράτησε το μηδέν στην άμυνα έπειτα από τέσσερα παιχνίδια (ανεπίσημα). Μετρά 4/5 ματς με g/g. Η Μπέρνλι πήρε επίσης νίκη στην πρεμιέρα, επικράτησε με άνεση της Σαουθάμπτον με σκορ 3-0. Δύο γκολ πέτυχε ο Μπαρνς. Τρίτο παιχνίδι στα τελευταία 5, που διατηρεί ανέπαφη την εστία της. 3/5 ματς με over 2.5 γκολ. Θα βρει ευκαιρίες να σκοράρει και η φιλοξενούμενη. Ποντάρουμε στο g/g με απόδοση 1.91 στον stoiximan.

Άστον Βίλα – Μπόρνμουθ (17:00): Η Άστον Βίλα έβαλε δύσκολα στην Τότεναμ, όμως “λύγισε” στο φινάλε της αναμέτρησης. Προηγήθηκε νωρίς και αμύνθηκε σθεναρά.  Ωστόσο, η ποιότητα στην επίθεση που διαθέτουν τα “Σπιρούνια” έφερε την ανατροπή από το 73′ κι έπειτα. Μόνο νίκες στα φιλικά, ήταν η πρώτη της ήττα. Τέσσερα συνεχόμενα g/g και over 2.5. Η Μπόρνμουθ έφτασε κοντά στο να πάρει τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο τη νεοφώτιστη Σέφιλντ εντός έδρας, όμως ισοφαρίστηκε στο 88′. Μετρά 3/4 ματς με τέρματα εκατέρωθεν. Η εικόνα της Βίλα στο πρώτο παιχνίδι, ωθεί προς τ΄αριστερά, όμως είναι προτιμίτερο να πάμε στο over 2.5 με απόδοση 1.75 στον stoiximan, καθώς είναι νωρίς στη σεζόν.

Έβερτον – Γουόρφορντ (17:00): Η Έβερτον είχε το ίδιο αποτέλεσμα με τα φιλικά, στο πρώτο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Έμεινε στο μηδέν με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας. Τρεις σερί ισοπαλίες δίχως τέρματα το σύνολο του Μάρκο Σίλβα, 5 συνεχόμενα no goal. Έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ στα πρόσφατα 5 παιχνίδια που έχει δώσει. Η Γουότφορντ έπεσε θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μπράιτον με σκορ 0-3. Απογοητευτική εμφάνιση, χρειάζεται βελτίωση. Μετρά 4/5 ματς με over 2.5 τελευταία. Την πρώτη νίκη ψάχνουν αμφότερες, όμως δεν είναι απίθανο να αλληλοεξουδετερωθούν. Ισοπαλία με απόδοση 3.85 στον stoiximan.

Μπράιτον – Γουέστ Χαμ (17:00): Η Μπράιτον ήταν εξαιρειτική στην πρεμιέρα και πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γουότφορντ, κάνοντας την πρώτη έκπληξη στο πρωτάθλημα. Το αυτογκόλ του Ντουκουρέ στο 28′ της έδωσε ψυχολογία, πέτυχε ακόμα δύο γκολ σεο δεύτερο μέρος. Τρεις σερί νίκες μαζί με φιλικά, 4 συνεχόμενα ματς με over 2.5 γκολ. Η Γουέστ Χαμ, έγινε έρμαιο των ορέξεων της πρωταθλήατριας Μάντσεστερ Σίτι και γνώρισε συντριβή με σκορ 0-5, εντός έδρας. Στο δεύτερο μέρος δεν πρόβαλε αντίσταση. Τρία σερί παιχνίδια με over 3.5 γκολ. Έχει το σύνολο να φύγει με αποτέλεσμα η Γουέστ Χαμ. Διπλή ευκαιρία Χ2 στο 1.57 στον stoiximan.

Νόριτς – Νιουκάστλ (17:00): Η Νόριτς υπέστη συντριβή στην πρεμιέρα, ήταν δύσκολο να κοντράρει τη Λίβερπουλ στο “Άνφιλντ”. Το τελικό 4-1 δεν αφήνει περιθώρια για σχολιασμό, αφού και τα τέσσερα γκολ των γηπεδούχων μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο. Μετρά 4/5 παιχνίδια με σύνολο γκολ over 3.5. Η Νιουκάστλ έφτασε κοντά στο να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από την Άρσεναλ στην πρώτη αγωνιστική, όμως ηττήθηκε με σκορ 0-1 εντός έδρας, με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Δε σκόραρε ύστερα από τέσσερα παιχνίδια. Αουτσάιντερ βάσει αποδόσεων η Νιουκάστλ, όμως μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Διπλή ευκαιρία Χ2 με απόδοση 1.67 στον stoiximan.

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ (17:00): Η Σαουθάμπτον δεν ήταν έκπληξη πιυ ηττήθηκε από τη Μπράιτν, όμως το τελικό 3-0, συνιστά μια απογοητευτική εμφάνιση για το σύνολο του Χάζενχουτλ. Δέχτηκε όλα τα γκολ από το 63′ έως το 75′. Μετρά 3/5 παιχνίδια με no goal και 4/5 με σύνολο τερμάτων over 2.5. Η Λίβερπουλ έχει ήδη παίξει τρία επίσημα παιχνίδια. Μία νίκη και δύο ισοπαλίες, στα δύο χρειάστηκε τα πέναλτι για να βγει νικητής. Στην πρεμιέρα, επικράτησε εύκολα με σκορ 4-1 της Νόριτς και μεσοβδόμαδα κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ευρώπης, κόντρα στη Τσέλσι. 4 σερί g/g. Ποντάρουμε στο 2 & over 1.5 γκολ στο 1.70 στον stoiximan, αφού οι “Άγιοι” δε δείχνουν ικανοί να σταματήσουν τους “Κόκκινους” τη δεδομένη στιγμή.

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ (19:30): Η Μάντσετσερ Σίτι μετά την κατάκτηση του Community Shield, μπήκε με φόρα και στο πρωτάθλημα, συντρίβοντας τη Γουέστ Χαμ εκτός έδρας με 0-5. Ένα γκολ στο πρώτο μέρος, τέσσερα στο δεύτερο που έκανε ό,τι ήθελε. Κράτησε το μηδέν μετά απο τρία παιχνίδια. 3/5 με over 3.5 γκολ. Η Τότεναμ δυσκολέυτηκε να κάμψει την αντίσταση της Άστον Βίλα εντός έδρας, καθώς δέχτηκε γκολ νωρίς. Πίεσε ασφυκτικά στο δεύτερ μέρος και με τρία γκολ από το 73′ έως το 90′, πήρε τη νίκη. Προφανής επιλογή το αμφίσκορο με απόδοση 1.75 στον stoiximan.