gent prognostika jupiler league
Οκτώβριος 29, 2020 Προγνωστικά Στοιχήματος prognostika stoiximatos προγνωστικα προγνωστικα στοιχημα

Προγνωστικά Στοίχημα Γκολ 29/10: Χωρίς περιθώρια Ραπίντ και Γάνδη

Καλημέρα στους αναγνώστες του Bethome Cyprus!

Η χθεσινή ημέρα είχε μισή επιτυχία για τη στήλη, καθώς πέρασε το under 2.5 στο ματς της Σεβίγια με τη Ρεν (1-0), όμως χάθηκε το over 2.5 στο Κλαμπ Μπριζ – Λάτσιο (1-1) με το σκορ να έχει διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο. Τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος περιλαμβάνουν αναμετρήσεις από το Europa League.

Play Now
*21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777‍, Εποπτεία εμπ.επικ/νίας: ΕΕΕΠ

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Μόλντε με τη Ραπίντ Βιέννης.

Η Μόλντε είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έχει επιστρέψει στις επιτυχίες σε Νορβηγικό πρωτάθλημα και Ευρώπη και η ψυχολογία της ομάδας είναι υψηλή. Επικράτησε της Στρέμσγκουντσετ στο ματς πρωταθλήματος, με σκορ 2-1, εντός έδρας. Πέτυχε τα δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος, από το 60′ κι έπειτα. Στην πρεμιέρα των ομίλων επικράτησε επίσης με 2-1 της Ντάνταλκ εκτός έδρας, κάνοντας ανατροπή στο σκορ στο δεύτερο μέρος. Είναι αήττητη για πέντε ματς, με τέσσερις νίκες. Όλες με γκολ εκατέρωθεν και over 2.5. Δέχεται γκολ σε 8/13 ματς ως γηπεδούχος.

Η Ραπίντ Βιέννης πήρε σπουδαία νίκη στο πλαίσιο της προηγούμενης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα. Επικράτησε εκτός έδρας της Βόλφσμπεργκερ με σκορ 3-4. Η Ραπίντ προηγήθηκε 0-2 στο 35′, όμως στο 67′ έχανε ήδη με 3-2. Με δύο τέρματα του Κάρα στο 76′ και στις καθυστερήσεις με εκτέλεση πέναλτι, ολοκλήρωσε τη δεύτερη ανατροπή στο παιχνίδι. Παραμένει στο… κυνήγι της Ζάλτσμπουργκ ούσα στη δεύτερη θέση με -2 πόντους. Στην πρώτη αγωνιστική του ομίλου, ηττήθηκε με σκορ 1-2 από την Άρσεναλ. Μετρά 5 σερί παιχνίδια με over 2.5 γκολ και 5/6 με G/G. Σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας ματς.

Εκτίμηση: Αμφίρροπο παιχνίδι ως προς τον τελικό νικητή, όμως δεδομένα και οι δύο θα αναζητήσουν το γκολ που θα τους δώσει τους τρεις βαθμούς. Δύσκολα κρατούν το μηδέν στα μετόπισθεν. Ποντάρουμε στο over 2.5 γκολ με απόδοση 1.70.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι της Γάνδης η οποία υποδέχεται τη Χόφενχαϊμ.

Η Γάνδη υπέστη την τρίτη συνεχόμενη ήττα και τέταρτη στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Έχασε εντός έδρας, από την ομάδα του… πρώην, Γες Τόρουπ, τη Γκενκ. Στο 24’ ο Κάστρο-Μόντες έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως στο 40’ ο Μπονγκοντά ισοφάρισε με κεφαλιά για το 1-1 του ημιχρόνου. Στο 84’ ο Χροσόφσκι αιφνιδίασε τον Μπολάτ και ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους. Τρεις νίκες και επτά ήττες ο απολογισμός στη φετινή Jupiler League. Στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Σλόβαν Λίμπερετς και ηττήθηκε με σκορ 1-0. Μετρά 5/6 ματς με over 2.5 γκολ, ενώ δέχεται γκολ σε 6/7 ως γηπεδούχος.

Η Χόφενχαϊμ έμεινε στο 1-1 με τη Βέρντερ Βρέμης, εντός έδρας, για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και σκόραραν στο 5’ με τον Έγκεσταϊν. Η Χόφενχαϊμ απάντησε στο 22’ με τον Γκάιγκερ για το 1-1 του ημιχρόνου, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Πρώτη ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα. Μία νίκη και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Νίκησε δύσκολα τον Ερυθρό Αστέρα με σκορ 2-0 εντός έδρας, στην πρεμιέρα των ομίλων, με δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος. Μετρά 3/5 ματς τελευταία με “2-3” γκολ, ενώ σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας.

Εκτίμηση: Αμφότερες αναζητούν αντίδραση μετά τα πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Θέλουν τη νίκη, θα παίξουν επιθετικά για να σκοράρουν. Ποντάρουμε στο goal/goal & over 2.5 με απόδοση 1.83.

Play Now
*21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777‍, Εποπτεία εμπ.επικ/νίας: ΕΕΕΠ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Μόλντε – Ραπίντ Βιέννης | Over 2.5 | 1.70 @ stoiximan

Γάνδη – Χόφενχαϊμ | G/G & Over 2.5 | 1.83 @ stoiximan

Ηλίας Μαλιγιάννης