serie a campionato
Αύγουστος 1, 2020 Αναλύσεις Αγώνων αναλύσεις αγώνων αναλυσεις αγωνων ιταλια αναλυσεις αγωνων στοιχημα προγνωστικα ιταλια

Α’ Ιταλίας Στοίχημα: Ματσάρες στο φινάλε!

Το τελευταίο μεγάλο πρωτάθλημα που παραμένει σε αγωνιστική δράση είναι αυτό της Serie A. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει συνολικά πέντε αναμετρήσεις για την 38η αγωνιστική. Προγνωστικά στοιχήματος με ενδιαφέρουσες επιλογές.

*Οι αγώνες του πρωταθλήματος διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών! 

ΜΠΡΕΣΙΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ (19:00)

*Α’ Γύρος: Σαμπντόρια – Μπρέσια 5-1

Η Μπρέσια κάνει από τώρα σκέψεις για την επόμενη σεζόν στη Serie B. Οι γηπεδούχοι έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά στη δεύτερη κατηγορία και πρέπει να κάνουν άμεσα τα πλάνα τους για την επιστροφή τους. Μετράνε τρεις συνεχόμενες ήττες, και έχουν δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια τους. Η Σαμπντόρια με τη σειρά της, έχει σωθεί και μαθηματικά και αγωνίζεται και αυτή χωρίς άγχος απόψε. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες, η τελευταία με 1-4 από τη Μίλαν. Δικαιολογημένα χαμηλά το Goal/Goal, στο 1.45 στην parimatch.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΙΝΤΕΡ (21:45)

*Α’ Γύρος: Ίντερ – Αταλάντα 1-1

Η Αταλάντα είναι έναν πόντο κάτω από τη σημερινή της αντίπαλο. Θα είναι οριστικά στην τετράδα. Σκέφτεται από τώρα το μεγάλο ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ, με την Παρί. Η Ίντερ έχει κλειδώσει την τετράδα στη Serie A παίρνοντας το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Είναι σε καλή φόρμα και πήερ εύκολη νίκη την περασμένη αγωνιστική με 2-0. Συνολικά, οι «Νεραρτζούρι» έχουν τρεις σερί νίκες και προετοιμάζονται και για τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Με ρίσκο ίσως αξίζει το «διπλό» σε απόδοση 2.92 στην parimatch.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΡΟΜΑ (21:45)

*Α’ Γύρος: Ρόμα – Γιουβέντους 1-2

Η Ρόμα πέτυχε τον στόχο της μετά τη διακοπή. Αυτός δεν ήταν άλλος από την πέμπτη θέση, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πήρε σημαντικές νίκες, με τελευταία αυτήν της περασμένης αγωνιστικής επί της Τορίνο, με 2-3. Έτσι, η Ρόμα δεν άφησε περιθώρια στη Μίλαν για την πεντάδα. Από την άλλη, η Γιουβέντους έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα. Προέρχεται από ήττα με 2-0 από την Κάλιαρι. Ο Σάρι θέλει να δει τους παίκτες του να σοβαρεύονται. Δεν προβλέπεται να ξεφεύγει το σκορ, αξίζει το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.13 στην parimatch.

ΜΙΛΑΝ – ΚΑΛΙΑΡΙ (21:45)

*Α’ Γύρος: Κάλιαρι – Μίλαν 0-2

Η Μίλαν δεν κατάφερε να προλάβει το τρένο της πεντάδας, παρά τις τρομερές εμφανίσεις της μετά τη διακοπή. Ήταν τόσο κακό το ξεκίνημά της στη διοργάνωση, που δεν ττης επέτρεψε να προλάβει την πέμπτη θέση. Παρόλα αυτά, πήρε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχει… ξεχάσει από πότε έχει να χάσει. Κέρδισε με 1-4 τη Σαμπντόρια την προηγούμενη αγωνιστική. Η Κάλιαρι έχει σωθεί και έρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Γιούβε με 2-0. Παρόλα αυτά, εκτός έδρας είναι κακή γενικά. Το No Goal μοιάζει υπερβολικό στο 2.35 στην parimatch.

ΝΑΠΟΛΙ – ΛΑΤΣΙΟ (21:45)

*Α’ Γύρος: Λάτσιο – Νάπολι 1-0

Η Νάπολι έχει στέψει με επιτυχία μια μέτρια σεζόν, με την κατάκτηση του κυπέλλου. Έτσι, έχει κλειδώσει και το εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι μια κρύο, μια ζέστη τον τελευταίο καιρό. Δεν ήταν κακή στο Μιλάνο αλλά δεν βρήκε γκολ και έχασε με 2-0 από την Ίντερ. Σκέφτεται φυσικά τον επαναληπτικό με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λάτσιο με τη σειρά της, θα είναι σίγουρα στο Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2020-2021. Ο Ιμόμπιλε τρελαίνει κόσμο και κυνηγάει τα ρεκόρ. Το «διπλό» στο 2.40 έχει στοιχηματική αξία στην parimatch.