Bundesliga bayern leipzig
Μάιος 7, 2020 Στοιχηματικά Νέα bundesliga UEFA επανέναρξη πρωταθλήματος κορωνοϊός

Οριστικό! Επιστρέφει στη δράση η Bundesliga στις 15 Μαΐου

Είναι πια οριστικό! Τα πρωταθλήματα Γερμανίας επιστρέφουν στη δράση στις 15 Μαΐου. Δείτε τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων στην Κύπρο για να ποντάρετε στη Bundesliga.

Μετά από μέρες διαβουλεύσεων και τα σενάρια να διαφοροποιούνται διαρκώς, ανακοινώθηκε ότι τα πρωταθλήματα της Bundesliga και της 2.Bundesliga θα επιστρέψουν στη δράση, την επόμενη Παρασκευή, 15 Μαΐου.

Αρχικά, φαίνεται ότι η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ήταν αντίθεση με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, όμως χθες έδωσε τη συγκατάθεσή της ώστε να επιστρέψουν οι ομάδες τα γήπεδα.

Αυτό είναι ίσως το πιο ευχάριστο νέο των τελευταίων ημερών, για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους, αφού ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και με πολλούς φαν ανά τον κόσμο, θα προσφέρει εκ νέου υψηλό θέαμα.

Για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Bundesliga απομένουν εννέα αγωνιστικές, όπως και για τη 2.Bundesliga με τις ομάδες να έχουν παίξει 25 αγώνες.

Θυμίζουμε ότι αναφορικά με τη βαθμολογία του πρωταθλήματος, δεν έχει κριθεί ο τίτλος, με τη Μπάγερν Μονάχου να προπορεύεται έχοντας 55 πόντους συγκομιδή. Ακολουθεί στο -4 η Ντόρτμουντ, ενώ στους 50 πόντους βρίσκεται η Λειψία. Στο “κόλπο” και η Γκλάντμπαχ, που μετρά 49 βαθμούς.

Στη “μάχη” της παραμονής, η Πάντερμπορν μοιάζει καταδικασμένη ούσα στο -10 από τη σωτηρία, ενώ Βέρντερ Βρέμης και Φορτούνα Ντίζελντορφ ελπίζουν να αγωνίζονται και του χρόνου στην πρώτη κατηγορία.