Ιούλιος 29, 2019 Προγνωστικά Στοιχήματος prognwstika stoiximatos προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος (29/07)

Καλημέρα στους αναγνώστες του bethome Cyprus! Ως είθισται τις Δευτέρες, το στοιχηματικό κουπόνι είναι «φτωχό» σε αγώνες, πολλώ δε μάλλον τη συγκεκριμένη περίοδο που δεν έχουν ξεκινήσει τα «μεγάλα» πρωταθλήματα. Στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος θα εστιάσουμε σε αναμετρήσεις από τη Σκανδιναβία (Δανία, Σουηδία) και από τη Γερμανία.

Άαλμποργκ – Σίλκμεποργκ Προγωστικά

Για την 3η αγωνιστική της Superliga, η Άαλμποργκ φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Σίλκεμποργκ. Χωρίς νίκη αμφότερες, αναζητούν το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν. Οι γηπεδούχοι πέρυσι έβγαλαν δυσκολία να κυριαρχήσουν στα εντός έδρας ματς, σημειώνοντας μόλις 4 νίκες σε 18 αναμετρήσεις. Ούτε φέτος τα κατάφεραν την προηγούμενη αγωνιστική, μένοντας στο 1-1 με αντίπαλο τη Σοντερίσκε. Με μία νίκη και μία ισοπαλία έως τώρα στη σεζόν, μετρούν 2 σερί under 2.5 γκολ. Χωρίς εντός έδρας νίκη για 5 αγώνες, συμπεριλαμβανομένων και της περσινής χρονιάς.

Στον αντίποδα, η Σίλκεμποργκ, δυσκολεύεται ακόμα και να σκοράρει, αφού με το πέρας δύο αγωνιστικών παραμένει στο μηδέν επιθετικά. Αντιθέτως, έχει δεχτεί από τρία γκολ σε κάθε ματς με αντίπαλο τις Μπρόντμπι (εκτός) και Χόρσενς (εντός). Το σύνολο του Κεντ Νίλσεν, που ανέλαβε τον Ιούνιο με πρωταρχικό στόχο την επίτευξη της παραμονής, τα έχει βρει «σκούρα» με τα δεδομένα της πρώτης κατηγορίας και καλείται να αντιδράσει άμεσα, προτού να είναι αργά.

Η αναμέτρηση έχει φαβορί και είναι η Άαλμποργκ, η οποία διαθέτει σαφώς ανώτερο σύνολο και από τα δικά της πόδια εξαρτάται η έκβαση του ματς. Χαμηλά ο άσος για να αποτελέσει βασική επιλογή, θα ρισκάρουμε ποντάρισμα από το ημίχρονο, με τη λογική ότι η Αάλμποργκ θα επιδιώξει να δείξει ποιος είναι το «αφεντικό» από νωρίς. 1 ημίχρονο / 1 τελικό σε απόδοση 2.15.

Χέλσινγκμποργκ – Έρεμπρο Προγνωστικά

Σε καλό μομέντουμ η Χέλσινγκμποργκ, όμως έπειτα από τρία παιχνίδια χωρίς ήττα, δεν τα κατάφερε κόντρα στην ανώτερη ΑΙΚ Στοκχόλμης και έχασε με σκορ 2-0 εκτός έδρας. Ο νέος τεχνικός Χένρικ Λάρσον, άλλαξε την ψυχολογία των παικτών του και τους έδωσε την ευκαιρία με το αήττητο τριών αγωνιστικών να πάρουν βαθμολογική ανάσα, βγαίνοντας από την επικίνδυνη ζώνη. Με 7 σερί under 2.5 γκολ συνεχίζουν οι «Κόκκινοι», που πάνε τα παιχνίδια τους στην τακτική και τη λεπτομέρεια.

Για την Έρεμπρο, τα δεδομένα δεν είναι πολύ διαφορετικά αναφορικά με τη βαθμολογική της κατάσταση, καθώς παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και αναζητά νίκες «ανάσας» όπως η προηγούμενη με αντίπαλο τη Φάλκενμπεργκ, με 4-0 εντός έδρας. «Καθάρισε» το ματς από το πρώτο μέρος με τρία από τα τέσσερα γκολ. Με το αποτέλεσμα αυτό, επέστρεψε στις επιτυχίες, έπειτα από τρεις σερί ήττες. Εκτός έδρας μετρά τρεις νίκες σε οκτώ αναμετρήσεις, με την εικόνα της τελευταία, κόντρα σε Μάλμε και Χάκεν να μην είναι ενθαρρυντική.

Προμηνύεται κλειστό παιχνίδι, αφού καμία από τις δύο δε θα ρισκάρει να χάσει. Από ‘κει και πέρα, το προβάδισμα είναι στην πλευρά των γηπεδούχων, που έχουν δείξει σαφή σημάδια βελτίωσης με τον Λάρσον στην τεχνική ηγεσία. Προτείνεται ο άσος σε απόδοση 1.95.

Αρμίνια Μπίλεφελντ – Σαν Πάουλι Προγνωστικά  

Πρεμιέρα για τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα της Τσβάιτε Λίγκα στη Γερμανία, όμως οι στόχοι τους είναι διαφορετικοί. Η Αρμίνια έχει υψηλές βλέψεις, οι οποίες φτάνουν έως και την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στη Μπουντεσλίγκα. Δεν είναι εύκολο εγχείρημα, ωστόσο διατήρησε το βασικό κορμό του ρόστερ και με δεδομένη την έβδομη θέση πέρυσι, «κρυφοκοιτάζει» την πρώτη τριάδα. Στα φιλικά προετοιμασίας, έδειξε καλά στοιχεία, πήρε πέντε νίκες σε σύνολο επτά αναμετρήσεις, στο σημαντικότερο από αυτά, αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με αντίπαλο τη Νόργουιτς.

Στο «στρατόπεδο» της Σαν Πάουλι τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Ο προπονητής της ομάδας, Γιος Λουχουκάι «γκρίνιαξε» για το επίπεδο του ρόστερ, μιλώντας για ανέτοιμη ομάδα που θα είναι έκπληξη αν πετύχει κάτι καλύτερο από την περσινή της πορεία, που τη βρήκε στην ένατη θέση. Με απολογισμό τρεις νίκες σε επτά αγώνες προετοιμασίας, φαίνεται ότι θα έχει πρόβλημα τουλάχιστον στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ξεκινούν τη σεζόν με διαφορετικές προσδοκίες και ψυχολογία. Αυτό δε σημαίνει ότι η Αρμίνια θα πάρει εύκολα τη νίκη, αφού η Σαν Πάουλι δεν είναι αμελητέος αντίπαλος. Ωστόσο, εκτός του αγωνιστικού, η κατάσταση στα αποδυτήρια, δε φαίνεται να είναι ιδανική για τους γηπεδούχους, με αφορμή τα παράπονα του Λουχουκάι για το ρόστερ. Με την επιφύλαξη της πρεμιέρας, ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 2.10.