Ιούλιος 29, 2019 Μεταγραφές Στοιχηματικά Νέα ειδήσεις κυπρος κύπρος μεταγραφές μεταγραφές κύπρος

Κύπρος: Μεταγραφές 29/07

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν όπως είναι λογικό οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων ανά τον κόσμο, οι οποίες δουλεύουν πυρετωδώς για να ολοκληρώσουν τα ρόστερ τους ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα Κύπρου, η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει αφού απομένει λιγότερο από ένας μήνας για τη σέντρα. Μέχρι στιγμής, δεν υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση ομάδας αναφορικά με την προσθήκη παίκτη, όμως οι φήμες δίνουν και παίρνουν.

Ρεπορτάζ από τη «Μεγαλόνησο» αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός Λευκωσίας είναι κοντά σε συμφωνία με τον Γιώργο Κουτρουμπή. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αποχώρησε ως ελεύθερος από τη ρουμάνικη Κονκόρντια. Στο παρελθόν, φόρεσε τη φανέλα ομάδων όπως η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, ενώ πέρασε και από το Βέλγιο αγωνιζόμενος με τα χρώματα Σταντάρ Λιέγης.

Επίσης, στο… «κενό» έπεσε όπως όλα δείχνουν η πρόταση της ΑΕΚ Λάρνακας για τον Ντιόγο Βερντάσκα. Ο 22χροος στόπερ φέρεται να απάντησε αρνητικά στον κυπριακό σύλλογο, που ενδέχεται να στραφεί σε άλλες λύσεις για την κάλυψη της θέσης. Δεν αποκλείεται ωστόσο, η ΑΕΚ να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση για να κάνει δικό της τον Πορτογάλο αμυντικό.