Στοιχηματικές Εταιρίες με Skrill στην Κύπρο

Ποιες είναι οι Στοιχηματικές Εταιρίες με Skrill στην Κύπρο; Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Skrill (μαζί με αυτό της Neteller) θεωρείται το πιο δημοφιλές και αξιόπιστο σε παγκόσμιο επίπεδο. Δραστηριοποιείται σε 200 χώρες έχοντας πάνω από 5,5 εκατομμύρια πελάτες. Η ίδρυσή του εντοπίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2001, με την εμπιστοσύνη των πελατών να κερδίζεται πολύ σύντομα λόγω των χαμηλών χρεώσεων και της πολύ γρήγορης ολοκλήρωσης των συναλλαγών.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η συγκεκριμένη μέθοδος καταθέσεων και αναλήψεων γνωρίζει μεγάλη δημοφιλία και στις συναλλαγές με τις στοιχηματικές εταιρίες. Σκεφτείτε, επίσης, ότι η έναρξη λειτουργίας της Skrill συνδυάστηκε χρονικά με τη ραγδαία άνοδο του διαδικτυακού στοιχήματος, στοιχείο που εκτόξευσε τη χρήση της στα πρώτα χρόνια λειτουργίας της. Οι συναλλαγές μπορεί να γίνουν πολύ εύκολα με την ύπαρξη μίας διεύθυνσης e-mail κι ενός κωδικού. Ταυτόχρονα, υπάρχει και η δυνατότητα απόκτησης της πλαστικής κάρτας Skrill Mastercard, με την οποία πραγματοποιούνται πληρωμές σε μία πληθώρα υπηρεσιών, όπως τα e-shops, τα σούπερ μάρκετ κτλ. Η Skrill βρίσκεται πλέον κάτω από την ίδια «ομπρέλα» με την Paysafe και τη Neteller, καθώς το 2012 εξαγοράστηκε από την Paysafe Group.

Αποδόσεις Εξυπηρέτηση Προσφορές Ειδικά Στοιχ. Live Betting Συνολικά
Αποδόσεις
4.8
Mobile
Εξυπηρέτηση
5.0
Cash
Προσφορές
4.9
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.8
Live Betting
4.9
Αποδόσεις
5.0
Mobile
Εξυπηρέτηση
4.7
Cash
Προσφορές
4.9
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.8
Live Betting
4.9
Αποδόσεις
4.8
Mobile
Εξυπηρέτηση
4.2
Cash
Προσφορές
4.8
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.5
Live Betting
4.7
Αποδόσεις
4.7
Mobile
Εξυπηρέτηση
4.8
Cash
Προσφορές
4.4
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.2
Live Betting
4.6
Αποδόσεις
4.4
Mobile
Εξυπηρέτηση
4.6
Cash
Προσφορές
4.5
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.6
Live Betting
4.4
Αποδόσεις
4.5
Mobile
Εξυπηρέτηση
4.6
Cash
Προσφορές
4.4
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.5
Live Betting
4.3
Αποδόσεις
4.4
Mobile
Εξυπηρέτηση
4.4
Cash
Προσφορές
4.1
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.3
Live Betting
4.4
Αποδόσεις
4.0
Mobile
Εξυπηρέτηση
4.3
Cash
Προσφορές
4.4
Live
Ειδικά Στοιχ.
4.3
Live Betting
4.4

Ο στοιχηματισμός μέσω Skrill

Οι παίκτες του στοιχήματος εμπιστεύονται το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Skrill λόγω της ευελιξίας και της ασφάλειας που προσφέρει. Οι καταθέσεις στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ στις αναλήψεις πολύ λίγες εταιρίες χρεώνουν ένα μικρό ποσοστό επί του ποσού της ανάληψης, όμως η διαδικασία πραγματοποιείται το πολύ μέχρι την επόμενη μέρα κι έτσι αποφεύγεται η αναμονή περισσότερων ημερών που ισχύει για μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό. Την ίδια στιγμή, η διαθεσιμότητα της προπληρωμένης κάρτας Mastercard καθιστά δυνατή την ανάληψη από οποιοδήποτε ΑΤΜ παγκοσμίως με το σήμα Mastercard.

Τέλος, πρέπει να λάβετε υπόψη και μία ακόμα παράμετρο. Υπάρχει περίπτωση να έχετε εντοπίσει διαφορές στις αποδόσεις για το ίδιο στοίχημα από τη μία στοιχηματική εταιρία στην άλλη. Μέσω της Skrill, μπορείτε πολύ άνετα να επωφεληθείτε από αυτές τις διαφορές αποδόσεων μεταξύ των εταιριών και να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Δημιουργία λογαριασμού στην Skrill

Η διαδικασία εγγραφής στη Skrill είναι δωρεάν και καθόλου περίπλοκη. Για τη δημιουργία λογαριασμού αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

α) Μεταφερθείτε στη σελίδα της Skrill

β) Στη μέση της σελίδες επιλέξτε «Ανοίξτε ένα λογαριασμό δωρεάν»

γ) Χρειάζεται η συμπλήρωση 5 σταδίων στη φόρμα εγγραφής. Είναι σημαντικό να τοποθετήσετε εδώ τα πραγματικά σας στοιχεία, προκειμένου να αποφύγετε τυχόν προβλήματα κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης.

δ) Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης. Πατώντας πάνω στο link ενεργοποιείται ο λογαριασμός σας.

ε) Η τελική ενέργεια είναι η ενεργοποίηση του Ελέγχου Ταυτότητας Δύο Παραγόντων. Επιλέγετε έναν 6-ψήφιο κωδικό και τον τοποθετείτε στο αντίστοιχο πεδίο.

Skrill: Ταυτοποίηση λογαριασμού

Η ταυτοποίηση λογαριασμού στη Skrill δεν είναι αναγκαία, όμως παράλληλα θα σας ζητηθεί να πιστοποιήσετε τα στοιχεία σας αν οι συναλλαγές ξεπερνούν τις 2.500€. Για τη διαδικασία ταυτοποίησης οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής:

α) Ταυτοποίηση μέσω εγγράφων: Αποστολή φωτογραφίας ή σκαναρισμένου αντιγράφου της ταυτότητας, του διαβατηρίου ή του διπλώματος οδήγησης.

β) Ταυτοποίηση κατοικίας: Αποστολή φωτογραφίας ή σκαναρισμένου αντιγράφου ενός λογαριασμού κοινής ωφέλειας (ρεύμα, νερό, τηλέφωνο).

γ) Επαλήθευση τραπεζικής κάρτας: Χρειάζεται αρχικά η σύνδεση μίας κάρτας με το λογαριασμό Skrill. Στη συνέχεια πηγαίνετε στην ενότητα «Κάρτες και τραπεζικοί λογαριασμοί», επιλέγετε επαλήθευση και η Skrill θα δεσμεύσει ένα μικρό ποσό από το λογαριασμό σας. Μετά την πραγματοποίηση της συναλλαγής, επιστρέφετε στη σελίδα και συμπληρώνετε το πεδίο με το χρηματικό ποσό που έχει αφαιρεθεί.

δ) Τραπεζικό έγγραφο ταυτοποίησης: Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την ταυτοποίηση με κάποιον από τους παραπάνω τρεις τρόπους, η Skrill παρέχει την επιλογή κατεβάσματος ενός εγγράφου ταυτοποίησης, το οποίο πρέπει να συμπληρωθεί από την τράπεζα.

Χρεώσεις της Skrill για καταθέσεις και αναλήψεις

Όπως είπαμε και παραπάνω, η Skrill διαθέτει και στην Κύπρο τη δική της προπληρωμένη κάρτα, με την οποία μπορείτε να κάνετε αναλήψεις από ΑΤΜ, όπως και πληρωμές σε διάφορα είδη καταστημάτων. Η χρέωση για κάθε ανάληψη είναι 1,9%, αλλά στα επίπεδα Ασημί, Χρυσό και Διαμάντι του VIP προγράμματος είναι δωρεάν. Ακολουθεί η λίστα με τις χρεώσεις της Skrill για καταθέσεις και αναλήψεις, όπως και για κάποιες άλλες διαδικασίες.

Καταθέσεις προς Skrill

Από στοιχηματική εταιρία: Δωρεάν

– Με τραπεζική μεταφορά (είτε από εγχώρια τράπεζα είτε από τράπεζα εξωτερικού) : Δωρεάν

– Από χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες: 1.90%

– Από Neteller: 3%

– Από Paysafecard: 7%

– Μεταφορά χρημάτων σε άλλο χρήστη: 1%

Αναλήψεις από Skrill

– Σε στοιχηματική εταιρία: Δωρεάν

– Σε τράπεζα: 5.50€

– Μέσω επιταγής: 5.50

– Μόνο για Visa: 3.95€

– Ετήσιο τέλος για Skrill Mastercard: 10€

– Από ΑΤΜ με Skrill Mastercard: 1.9%

– Λήψη χρημάτων σε άλλο χρήστη: Δωρεάν

Κάρτα Skrill Mastercard

– Κόστος απόκτησης: 10€

– Κόστος ανάληψης: 1.9%

– Κόστος ετήσιας συνδρομής: 10€

Άλλες χρεώσεις

Χρήση λογαριασμού: 2€ σε περίπτωση που δε γίνει σύνδεση στο λογαριασμό ή πραγματοποίηση συναλλαγής σε διάστημα 12 μηνών.

Τα υπέρ και τα κατά της Skrill

Είναι σίγουρο ότι η πραγματοποίηση συναλλαγών μέσω Skrill αποτελεί μία από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους (και στο στοιχηματικό κομμάτι), όμως κρίνουμε απαραίτητη την παροχή πληροφοριών που αφορούν τα υπέρ και τα κατά της συγκεκριμένης μεθόδου, προκειμένου να γνωρίζετε τα πάντα πριν την επιλέξετε.

Πλεονεκτήματα:

– Προσφέρει τη δυνατότητα γρήγορων και δωρεάν συναλλαγών με τις διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρίες.

– Περιλαμβάνεται ως μέθοδος πληρωμής στη συντριπτική πλειοψηφία των διαδικτυακών στοιχηματικών εταιριών.

– Διαθέτει ελληνικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών με 24ωρη λειτουργία επτά ημέρες την εβδομάδα.

– Δίνει τη δυνατότητα άμεσης ανάληψης των χρημάτων σας από οποιοδήποτε ΑΤΜ παγκοσμίως με τη Skrill Mastercard.

– Οι χρεώσεις για τις αναλήψεις είναι χαμηλές.

– Διαθέτει πολύ εύχρηστη εφαρμογή (app) για κινητό και tablet.

– Η κατάθεση μέσω Skrill συνοδεύεται από αποκλειστικά bonus σε κάποιες στοιχηματικές εταιρίες.

Μειονεκτήματα:

– Προβλέπεται ετήσιο τέλος συνδρομής ύψους 10€ για τη Skrill Mastercard.

– Χρεώνεται η μεταφορά χρημάτων μεταξύ λογαριασμών Skrill.

– Σε ορισμένες περιπτώσεις δε γίνεται δεκτή η κατάθεση με τραπεζικό έμβασμα.

– Υπάρχει η πιθανότητα να μη λάβετε το bonus εγγραφής με κατάθεση μέσω Skrill σε κάποιες στοιχηματικές εταιρίες, καθώς η Skrill χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό από «κυνηγούς» bonus και οι εταιρίες στοχοποιούν αυτούς τους παίκτες.

Νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο που δέχονται τη Skrill

Η… αποδοχή της Skrill από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο είναι καθολική, καθώς επιτρέπεται ως μέθοδος κατάθεσης και από τις εννιά (Stoiximan, Bet365, Winmasters, Meridianbet, Parimatch, Fonbet, Betonalfa, Ubet και Megabet Plus).

Όσον αφορά τη δυνατότητα ανάληψης στο e-wallet της Skrill, αυτή προσφέρεται από τις οκτώ από τις εννιά νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Κύπρου, με εξαίρεση τη Meridianbet. Στην Parimatch, στον Stoiximan, στη Bet365, στη Winmasters, στη Betonalfa, στην Ubet και στη Megabet Plus η ανάληψη γίνεται δωρεάν και ολοκληρώνεται εντός 24 ωρών, ενώ στη Fonbet προβλέπεται χρέωση 0,5€, αλλά η διαδικασία πραγματοποιείται εντός 3 ωρών.